# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> blöjor >>

Hur man reparerar en Rip i Mitt Lädersoffa

Lädersoffor lägga en touch av klass och elegans till alla rum i ett hus . Dessa soffor är ganska dyra --- mer avancerade modeller kan kosta tusentals dollar . Katter , stökiga barn eller olycksdrabbade vuxna kan alla orsaka en tår i en skinnsoffa . Reparera små till måttliga läder tårar kan utföras hemma . En mycket stor tår kan behöva vidtas för att en professionell läder restorer.Things Du behöver
mjuk trasa
Gnugga alkohol
Skalpell
läder reparationssats
tandpetare
Hårtork
Läder touch-up kit
1200 - grit sandpapper
Visa fler Instruktioner
1

Blöt en mjuk trasa i tvättsprit och rengör området runt tår .
Billiga 2

Skär bort de ojämna , slitna kanter tår med en skalpell . Detta kommer att göra det enklare att reparera skadan . Addera 3

Placera duk levereras i läder reparationssats i tår med en pincett . Se till att tyget är helt inne i soffan och att den ligger plant .
4

Applicera en klick lim medföljer satsen in i området mellan skinnsoffa och duk med en tandpetare . Tryck ner i soffan för att säkra tyg och läder soffan tillsammans . Låt limmet torka i flera timmar .
5

Lägg ett tunt lager av läder filler som finns i satsen över tår . Torka det första skiktet med en hårtork för fem minuter. Fortsätta att tillämpa tunna lager tills revan är fyllda 75 procent , och se till att torka varje lager mellan applikationer .
6

Applicera två lager av läder färg , som finns i läder touch-up kit , med en svamp över den rivna området och en fjärdedel av en tum runt tår för att blanda färgen på ett effektivare sätt .
7

Lägg ett tunt lager av spackel över eventuella sprickor som bildas efter läder färg appliceras . Låt spacklet torka i fem till 10 minuter och sand tills slät med 1200 - grit sandpapper .
8

Placera ytterligare ett lager av läder färg på det drabbade området med svampen . Låt det torka och täck med ett lager av läder tätningsmedel , som också finns i läder touch-up kit . Addera