# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> blöjor >>

DIY Armstöd Omslag för en skinnsoffa

Skydda armstödet på en skinnsoffa genom att göra ett armstöd locket med grundläggande sömnad färdigheter . Allt du behöver är förmågan att sy en rak söm på en symaskin med hjälp av ett mönster baserat på storleken på din soffa . Denna enkla gör-det - själv-projekt tar mindre än en timme att sy två omslag till din soffa . Ett tvättbart tyg kan du tvätta täcket , om de blir smutsiga , vilket ger dig en låg - underhåll sätt att skydda dina möbler . Detta är vad du behöver
Papper
Pencil
Måttband
Tyg
Sax
Pins
Symaskin
Visa fler Instruktioner
1

Håll en bit papper på framsidan av armstödet och spåra konturerna för ett mönster som passar kurvan över toppen på soffan arm . Förläng sidorna av mönstret till en längd av 6 till 8 inches, och tillsätt 1 /2 tum runt hela omkretsen på mönstret för sömsmån . Klipp en bit tyg med hjälp av mönstret för framsidan av locket .
2

Mät längden från botten av en sida av mönstret , över den översta kurvan och ner på motsatta sidan med en flexibel måttband för att bestämma bredden på tyg till klädseln . Addera 3

Bestäm längden på armstödslocketgenom att mäta från framsidan av armen till cirka 4 inches från soffan tillbaka . Skär arm lock ur tyget med hjälp av breddmätningar från den främre luckan och mätningen längden på armen .
4

Pin en bredd sidan av armen locket på framsidan så att höger sida av tyget är ihop. Sy de två tygstycken ihop med en 1/2-tums söm . Clip sömmen bärgning runt kurvan vid en 1/2-tums mellanrum så att sömmen ligger platt .
5

Vrid den råa kanten runt botten och baksidan av locket ¼ tum på fel sida av tyget och stift för att hålla tyget . Vänd kanten ytterligare 1/4 tum på fel sida och stift den för att hålla den på plats . Sy fållen med raksöm för att fästa den .
6

Upprepa varje steg för att göra ett armstöd täckning för den andra armen i soffan . Addera