Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> blöjor >> Content

Hur man gör en jätte Beanbag soffa med skum Filler

Stora beanbag soffor är idealiska för lekrum , casual familjerum eller ett mediarum . Medan en beanbag stol kan vara liten för en del vuxna kan större soffor rymma hela familjen . Tyvärr är dessa större kusiner av den klassiska stolen kommer med höga prislappar . Du kan göra din egen skumfyllda beanbag soffa snabbt och enkelt med grundläggande sömnad färdigheter , limning den för att passa ditt utrymme och familj . Detta är vad du behöver
fodertyg
Sömnad sax
Symaskin
Thread
Pins
String
Pencil
Strimlad skum filler
6 - tums diameter papprör
Klädsel tråd
Nål
Yttertyg
Kardborreknäppning
Visa fler Instruktioner
Basic Beanbag
1

Mät utrymme i ditt hem för din beanbag soffa . Skumfylldabeanbag soffor är typiskt 6-8 meter i längd och kan vara rund eller oval till formen. Bestäm den färdiga storleken och formen på din beanbag baserat på utrymmet.
2

Seam längder av fodertyg att skapa paneler tillräckligt breda och tillräckligt länge för önskad beanbag form. Om du planerar att göra en rund soffa 6 meter i diameter , sömmen två 45 - tums bredd av tyg tillsammans , var och en 2 meter lång , för fram-och baksidan av soffan . Addera 3 < p > Skapa ett mönster för din beanbag soffa , rita mönster direkt på din fodertyg . Gör en stor cirkel eller kurva genom att binda en längd av strängen till en tapp i den ena änden och en penna på den andra. Strängen borde vara den önskade radien för din cirkel eller, för ett ovalt soffa, halv cirkel. Nåla fast provisoriska kompassen på plats i mitten av tyget och rita formen som du behöver .
4

Skär cirklar eller ovaler ur fodertyg .
5

sy foderdelarna med de yttre eller höger sida av tyget inför varandra . Lämna en 10 - till 12 - tums öppning för att fylla beanbag soffa med skum
6

Sätt i papprör i soffan . . Fyll på med skum tills du har uppnått önskad fasthet . Ta av papprör .
7

Hand sy öppningen i beanbag soffan stängde med stoppning tråd och en robust nål .
Att göra en Cover
8

Sy två paneler av yttertyg tillsammans för att skapa toppen av din beanbag soffa . Ytter tygöverdrag och inner klädsel bör vara av samma storlek .
9

Stitch tunga kardborrefäste helt över varje panel för att skapa baksidan stängning av din böna väska . Du behöver nog av sy - på kardborre band att nå från ena sidan av din böna väska soffa till andra sidan . Använd kardborre för att hålla samman de två delarna .
10

Rita samma mönster för din böna väska soffa är ytterhölje som du gjorde för linern på fel sida av både toppen och botten av ditt lock . Klipp ut , arbeta försiktigt över de tunga fästen .
11

Sy fram och tillbaka tillsammans med rätt sidor av tyget tillsammans . Vänd ut rätsidan .
12

Öppna kardborre och sätt in den fyllda bönor väska soffa liner i locket . Fäst kardborreband för att stänga . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/couches/1012000810.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.