Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> blöjor >> Content

Så att ta isär en Ashley Reclining Couch

De fällbara soffor säljs av Ashley Furniture Industries kan vara upp till 42 inches djup , vilket gör dem svåra att passa in genom smala dörröppningar och korridorer i ett hem . Några av de församlade fällbara soffor är särskilt svårt att flytta , eftersom dessa kan väga cirka 260 pounds eller mer . Med undantag för en Ashley fällbara soffa är ett trick några professionella movers använda , eftersom uppgiften att flytta soffan från rummet eller till ett annat hus blir lättare , särskilt om du har att slutföra knepig själv . Saker du behöver
kamera
plast blixtlåspåsar
Permanent markör
Skruvmejsel
Wrench
Visa fler Instruktioner
Placering av Release Mekanismer
1

Koppla ur Ashley liggande soffa om du använder knappar eller en fjärrkontroll för att fotstödet utvidga och tillbaka lutning . Att inte slutföra det här steget kan leda till personskador eller en elektrisk brand .
2

Använd en kamera för att ta bilder av fåtölj som du tar isär den . Bilderna kommer att komma till hands när det blir dags att sätta ihop soffan . Addera 3

Leta reda på utlösningsmekanismer . Beroende på vilken modell av din Ashley soffan och det år den byggdes , kan du släppa mekanismer i baksidan av soffan eller i ihåliga utrymme under sätena . Om du har en fåtölj klädd i tyg , till exempel Sorrell modell eller något liknande , kan baksidan av soffan har ett tygstycke som fästs med kardborreband . Lyft eller ta bort denna panel kan avslöja spakar eller mekanismer som du kan justera för att ta isär delar av soffan .
P Om din soffa är gjord av läder eller inte har en kardborre panel , glida fingrarna i sömmarna i baksidan av soffan . Du kan känna en spak som gör att du kan ta bort den bakre från resten av soffan . Om spaken i sömmen känns tight , kanske du behöver en skruvmejsel för att justera och lossa den .
4

tippa försiktigt i soffan på rygg så att du kan titta på ramen och hårdvara under sätena . Från denna vy , kommer du att se de mekanismer som håller armarna , ryggen, i mitten av ottoman , fotstöd och fjädrar på plats . Addera Med Förutom den liggande Couch
5

Förbered plastblixtlåspåsar. Märk dem med soffa del så att du kan lagra små bitar av hårdvara som kommer ur soffan såsom skruvar . Etikett en påse " fotstöd och mid - ottoman " och en annan " vänster arm . "
6

Justera alla spakar du hittade på baksidan av soffan för att ta bort baksidan av sätet och armarna från soffa .
7

Tips soffan på dess rygg . Avlägsna mellan ottoman och fotstöd , som är belägna på framsidan av soffan vid botten. Använd en skiftnyckel och /eller skruvmejsel för att ta bort dessa komponenter från metallbasen.
8

Ta måltiden bas soffan .
9

Lossa spakar, bultar eller skruvar på sidorna av soffan och arm fästen så att du kan ta bort vapen från soffan .
10

bort rälsen och stödmedlemmarlängs botten av sätet . Sedan kan du ytterligare separera baksidan av soffan från sätena , samt eventuella fjäderuppsättningar.
11

Lossa mittkonsolen från soffan om du har modeller som Tafton , Knockout eller Sorrell . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/couches/1012000660.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.