Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> stolar >> Content

Hur man byter en Woven Cane Seat i en stol

Om vävd rotting stol bröt , reparera den i stället för att byta ut hela stolen . Vid köp av pre - vävda sockerrör för att reparera din stol , ta hänsyn till at-home trimning , och beställa materialet ungefär 2 inches större än stolen . Verifiera din stol har ett spår hela vägen runt den. Stolar med dungar var inte hand caned och accepterar pre - vävd rotting material . Refinish stolen med bets eller färg innan du byter vävda rotting sits . Detta förhindrar fläcken eller färg av misstag splattering på sockerrör materialet . Detta är vad du behöver
Brukskniv
Syl
Pre - vävd rotting band
Vatten
Mallet
Träkilar
Chisel
Spline
Pencil
snickarens lim
Sandpapper
Lack
Paintbrush
Visa fler Instruktioner
1

Ta spline från den gamla sockerrör på stolen . Bryta bindningen på splinen och stolen genom att försiktigt skära varje sida av spline med din brukskniv . Ta spline genom att bända bort den från stolen med din syl .
2

Avlägsna sockerrör sittplatser. Skrapa överflödigt lim eller rest bort från spåret i stolen med din brukskniv . Addera 3

Placera din nya pre - vävd rotting material i vatten och dra den tills den mjuknar . Lägg den uppmjukade nya pre - vävd rotting material över öppningen i din stol glansiga sidan uppåt . Rikta in mönstret på pre- vävda materialet parallellt med antingen den främre eller bakre kanten av stolen. Kanten du väljer spelar ingen roll .
4

Tryck på en träkil med din klubba in i mitt bak järnväg lund på din stol . Lätt sträcka käppen mot främre skenan på stolen med händerna , och kila in den i mitten av skenan . Upprepa för alla fyra sidor av stolsitsen .
5

Tryck på pre - vävda sockerrör i lundar med din hammare och kil med en trubbig spets . Placera kilen i dungen och knacka den med klubban . Tryck på sockerrör i lund alternerande från sida till sida och front - to-back så att den inte snedvrider .
6

Avlägsna träkilar från stolen . Klipp av utstickande sockerrör runt lunden med din mejsel .
7

Mät en bit torrt spline mot lunden på sidan av stolen och markerar ändarna på spline med din penna . Upprepa för varje sida . Skär ändarna av spline vid en 45 graders vinkel med en mejsel. Om din plats är rundad , använd en bit av spline .
8

Placera snickarens lim i dungar på stolen . Tryck försiktigt de spline bitarna på plats . Peka på spline med din klubba och träkil enhet det är i jämnhöjd med ytan på ramen på din stol . Låt snickarens limmet torka , cirka 24 timmar innan du fortsätter till nästa steg .
9

Täta båda sidorna av sätet ( topp och botten ) med lack och din pensel . Låt torka ordentligt enligt tillverkarens anvisningar innan du använder stolen . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/chairs/1012034195.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.