# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> stolar >>

Hur man gör Kuddar för en Morris Chair

William Morris designade Morris stol för att skapa en bekväm plats att sitta och läsa . Men han uppfann inte kuddar som skulle vara för evigt . Med tiden dynorna slits ut och måste ersättas . Byte av kuddar på en Morris stol är en enkel uppgift som inte kräver en stor mängd speciella kunskaper eller verktyg . Processen liknar ersätta någon annan kudde . Det finns två kuddar på en Morris stol , en för sitsen och en annan för ryggen . Detta är vad du behöver
Tyg måttband
tyg penna
Tyg
Saxar
Pins
Zipper
Symaskin
tyg rörledningar
Batting
Lim ( alla kommer att fungera , men varmt lim är snabbare )
Två skum kudde former
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort locket från den ursprungliga kudde av en Morris stol . Sträck locket på en plan yta , och mäta längd, bredd och höjd. Om det inte finns någon kudde att mäta , mäta bredden och längden av utrymmet på stolen där kudden sitter . En kudde för en Morris stol är fyrkantig, så att längden och bredden bör vara desamma . Höjden bör vara ca 4 till 6 inches . Skriv dessa siffror på ett papper , eftersom du kommer att behöva dem senare .
2

Lägg 1 tum till alla mätningar . Klipp ut två bitar av tyg för att matcha mätningarna av längd och bredd ; dessa är de övre och undre paneler av dynan. Klipp två bitar av tyg för att matcha höjd -och breddmått ; dessa är de två sidopanelerna . Klipp två bitar av tyg för att matcha höjd -och längdmått; dessa är de främre och bakre panelerna av kudden . Dessa kommer att vara de sex sidorna av dynan . Addera 3

Skär bakpanelen på längden . Lägg hälften av panelen nedåt på en plan yta med den goda sidan uppåt .
4

Placera en dragkedja framsidan nedåt på toppen av halvpanelen. Placera nedre delen av dragkedjan 1 inch från sidorna av panelen. Rikta in längskanterna på panelen och dragkedjan tillsammans , och nåla fast blixtlåset på plats .
5

Placera den andra halvan av baksidan på en plan yta . Rikta den andra sidan av dragkedjan med längden av panelen. Nåla fast. Du bör nu ha en hel panel med en dragkedja som löper genom centrum .
6

Sy längs panelen för att säkra blixtlåset. Ta bort stiften .
7

Placera frontpanelen och en sidopanel ovanpå varandra . Pin två tillsammans vid höjden kant. Se till att de goda sidorna av tyget är vända mot varandra
8

Öppna nålas tyget . ; det bör nu vara en lång bit tyg . Placera en sidopanel på toppen av den främre panelen . Klämma ihop dessa på den sida som inte har en panel redan nålas . Det ska nu finnas tre paneler som gör en lång remsa .
9

Pin bakpanelen till båda sidopanelerna, skapa ett öppet torg .
10

Sy längs fyra nålas hörn . Ta bort stiften .
11

Placera den övre panelen på en plan yta uppåt . Placera rören längs kanten av panelen . Placera den fyrkantiga sidoremsanunder panelen . Rada upp hörnen , och nåla panelen , rör och band ihop . Sy alla tre stycken tillsammans i kanten . Ta bort stiften . Upprepa med den nedre panelen .
12

Mät och kapa slå till , med hjälp av de mätningar som du skrev ner . Lim varje bit av vadd till den lämpliga sidan av skummet. Detta förhindrar att slå till från bunching när du lägger locket på .
13

Öppna dragkedjan på locket , och satte den skumdyna i locket . Stäng blixtlåset .
14

Upprepa steg 1-13 för att göra den andra kudden . Addera