# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> stolar >>

Hur man byter en Cane Botten i en stol med hål som borrats i Frame

Socker - bottom stolar har hål borrade i ramen längs med stolsitsen . De flesta sockerrör stolar är vävda eller flätade för hand , med flätade rotting . The Wicker sockerrör är vävt genom hålen i sätes flera gånger i kors och tvärs mönster , vilket gör att de sockerrör fibrerna att binda ihop och göra en stark sits . Wicker sockerrör levereras i rullar och kan köpas från en flätad leverantör . Detta är vad du behöver
Kvalitet flätade rotting
Golf tees
Water
Tidning eller presenning
Bowl
Sprayflaska
Visa fler Instruktioner
1

Blöt käppen innan du börjar väva stolen . Cane blir sköra och kan lätt gå sönder om den inte blötläggas först att den blir böjlig . Blöt käppen i varmt vatten i 15 minuter . Förbered din arbetsyta medan sockerrör är blötläggning .
2

Spread gammal tidning eller en presenning på en plan yta . Placera stol ovanpå tidningen eller presenning , och placera golf tees i en liten skål på sidan. Fyll en sprayflaska med varmt vatten . Den sockerrör måste besprutas med varmt vatten för att hålla den smidig och för att göra sockerrör fiber obligationen . Addera 3

Kontrollera sockerrör strängarna efter blötläggning för att se om de böja utan att brista. Se till hullingarna i sockerrör ansiktet motsatt dig när vävning eller annat du kommer att avsluta med skurna fingrar och sockerrör kan rippa som du väver .
4

Weave sockerrör genom att dra hårt. Håll sockerrör strängen rakt som du väver . Linda sockerrör runt kanten av möblerna i hålet , två gånger . Placera en golf tee i hålet för att fästa på plats .
5

Fortsätt vävning genom att käppen genom det andra hålet och rakt över också. Se till att drag är stram men inte bryter sockerrör , och fäst på plats med en andra golf tee . Upprepa genom vävning i endera riktningen , tills det första skiktet av rörs täcker hela sätets yta.
6

Bring det andra skiktet av rörs över den första i en parallell riktning, så att sockerrörsfibrerkors och korsa det första skiktet. Dra käppen hårt som du väver . Fortsätt att säkra sockerrör på plats med golf tees , och linda sockerrör runt kanterna som du väver . Den sockerrör ska se ut små torg över hela ytan med den tid det andra lagret är klar .
7

Upprepa tills det finns en tjock mängd sockerrör stark nog att användas som säte . Väv enligt första strängen eller lager , och upp över den andra för att bilda ännu mindre fyrkanter när väva det tredje skiktet . Se till att det tredje skiktet är parallell också. Håll spraya käppen som du går för att fukta och binda sockerrör fiber . När torr , kommer fibrerna hårdnar och göra stolsitsen ännu starkare . Addera