# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> stolar >>

Hur man gör VaddestolsBacks

Hårda stolar kan vara tråkigt och obehagligt , men om du är villig att ge upp ett par timmar av din tid , kan du förvandla din tråkiga , hård - back stolar till bekväma konstverk . Oavsett om du vill förvandla en fällstol eller en trästol , kommer enkla förnödenheter såsom fiberfill och skum hjälpa dig att göra susen . Oroa dig inte om du inte kan sy ; alla de tillbehör du behöver finns på din genomsnittliga konst och hantverk butik . Detta är vad du behöver
Fällstol
Måttband
Tyg
1 tum tjockt skum ( tillräckligt för att täcka ryggen och sitsen på stolen ) katalog Spray självhäftande
Heavy- plikt häftpistol
kraftiga häftklamrar
Dubbel welt sladd
limpistol
Hot limpatroner
Sax
Visa fler Instruktioner
1

Välj tillräckligt med tyg för att linda runt hela baksidan av en fällstol eller en trästol med en spalt tillbaka . Detta innebär att det finns ett gap mellan stolsitsen och ner på stolen igen .
2

Mät ett stycke 1 tum tjockt skum storleken på fram-och baksidan av stolen tillbaka och klippa med sax . Addera 3

Spraya framsidan och baksidan av ryggstödet med en spray lim och snabbt gå till steg 4 .
4

Wrap skummet tätt runt stolen tillbaka start under botten järnväg, fortsätter upp över den övre skenan och sedan tillbaka igen till den undre skenan . Häfta på plats .
5

Fäst tyget på ryggstödet genom att häfta tyget på undersidan av bottenskena i hörnen . Då tätt svepa tyget upp över den övre skenan och tillbaka ner till den undre skenan igen . Häftning på den övre skenan i varje ände.
6

Staple tyget upp och ner kanterna på ryggstödet , att hålla så nära kanten som möjligt. Klamrarna kommer senare att täckas med inspelningen .
7

Fäst dubbel welt sladden till vänster på bottenskena med en limpistol och fortsätter att linda sladden runt kanten , över den övre skenan och tillbaka ner till den undre skenan igen för att täcka eventuella exponerade häftklamrar. Trim sedan i sladden . Upprepa processen för den högra kanten av stolen tillbaka .
8

Låt limmet torka . Addera