# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> stolar >>

DIY fönster Säten

Fönster säten är ett bra sätt att använda det obekväma utrymme under ett fönster . Du kan skapa en praktisk sittgrupp med lagringsutrymme . Att göra en fönsterplats själv kräver en del snickeri kunnande , bland annat driva en borr eller hamra spik . Det är inte ett projekt som är utom räckhåll för gör-det - själv enthusiasts.Things du behöver
3 längder 3/4 18 - av - 20 -tums plywood
Clamps
Carpenters lim Billiga 3 längder 3/4 20 - av - 48 -tums plywood
Hammer
1 - tums spik
spackel
spackel kniv
220 - slippapper
Paint
pensel
40 - tums piano gångjärn
Borra
1/2-tums skruvar
Visa fler Instruktioner
1

Clamp tre längder av den 18 - by- 20 -tums plywood upprätt på längden , avstånd 24 inches isär . Den 20 - tums sidan av plankorna bör vara upp .
2

Bead en linje av snickarens lim längs den exponerade kanten av var och en av de 18 - by - 20 -tums plywood bitar . Dessa kommer att vara ändarna och centrala stöd plankor för fönsterplats . Addera 3

Placera en bit av 20 - av - 48 -tums plywood över toppen av alla tre fastklämd plankor . De två änden fastklämd plankor bör vara i linje med ändarna av 48 - tums planka , som utgör 90 - graders hörn .
4

Hammer i en 1 - tums spik var 5 inches längs sidan av 48 - tums planka in i de angränsande ändarna av änd-och stöd plankor .
5

Ta loss slut och stöd plankor , slå sedan över dem , så att 48 - tums planka är nu platt på arbetsytan , med den andra kanten av änd-och stöd plankor exponeras.
6

Placera en andra bit av 20 -för- 48 tum plywood över den övre delen av änden och stöd plankor och lim och hammare på plats som du gjorde den första plankan , skapar en låda . Stäng lådan så att 48 - tums plankor är upprätt , och den öppna toppen av lådan är utsatt .
7

Fyll spikhålen med spackel , utjämning den över med en spackel kniv , låt den torr för den tid som anges på spackel förpackningen .
8

Sand lådan med 220 - grit liksom den senaste 20 - av - 48 -tums plywood bit , vilket är locket . Måla lådan och locket , med hjälp av långa, även stroke . Låt torka .
9

Placera en 40 - tums piano gångjärn på insidan kanten av ena långsidan av locket sedan fast gångjärnet på plats med 1/2-tums skruvar borras genom skruvhålen i pianogångjärnet
10

Center locket över toppen av lådan . ; kommer det att finnas en 2 -tums läpp vid fronten. Fäst den återstående delen av pianogångjärnettill den inre kanten av den bakre delen av lådan. Flytta lådan på plats under fönstret . Addera

Vorherige Seite

Nästa artikel