# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> stolar >>

Hur man reparerar Cane Platserna Bentwood Rockers

Bentwood rockers är klassiska gamla stolar . Tyvärr är det prygel används för att göra stolen föremål för att bryta , och många människor sätter stolarna på varvet försäljning eller soptunnor eftersom de inte vet hur man gör reparationer . Vissa butiker finns i syfte att reparera de platser på dessa stolar , men andra kommer att sälja dig de leveranser så att du kan byta ut prygel själv . Pressad sockerrör är måttligt lätt att byta ut och finns i många olika väva mönster för att passa dina personliga tastes.Things Du behöver
Pre - woven , press - in - käpp bandet
Trälim
Spline
handduk
Brukskniv
träkil
stämjärn
Skruvmejsel
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort sadeln genom att lossa skruvarna som fäster den till ram på varje sida. Placera brickorna och muttrarna någonstans för förvaringen.
2

Skär bort käppen och ta bort spline . Lämna ca 2 inches av sockerrör runt stolens ram . Det kommer att komma upp med spline gång behandlats med några droppar varmt vatten vatten . Ringla varmt vatten över spline för att den blir böjlig och lossa limmet håller den och resterande sockerrör på plats . Det kan ta lite tid att lossa , men kommer så småningom . Addera 3

Skrapa sätet för att få bort överflödigt lim och bitar av sockerrör . Låt den torka över natten för att se till att den nya splines och sockerrör ska ta tag när du byter ut den .
4

Blöt sockerrör bandet och den nya spline i varmt vatten i ca 15 minuter , tills det är följsam . Skaka av överflödigt vatten .
5

Placera sockerrör över sätet så den blanka sidan är uppåt . Tryck på sockerrör på plats med en kil . Börja i ryggen och tillåter en viss ge i mitten av sätet på grund av att rörs krymper när det torkar . Lägg till lite trälim till sockerrör och knacka på spline på plats .
6

Täck sitsen med en fuktig handduk för att reglera torkningen. Flytta den utanför och låter det torka i 24 timmar .
7

Klipp överflödigt sockerrör från torra sätet och sätt ihop din böjträ rocker. Addera