# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> stolar >>

Hur man gör en trä Inbyggd Wall Bench

En inbyggd väggbänkkan lägga till extra sittplatser till områden utomhus , under ett köksfönster , på verandan eller i ett badrum om du har tur att ha en tillräckligt stor för att rymma det . Trävägg bänkar är ganska enkla DIY-projekt och kommer inte att beskatta budgeten eller sinnet med fancy utrustning eller komplicerade snickerier . Justera måtten för att passa din tillgängligt utrymme , och kom ihåg att ta dessa dimensioner med dig till brädgård eftersom det kan spara dig en bra mängd arbete om de kan storlek virket där. Detta är vad du behöver
2 plankor 2-av -3 timmer , 65 inches
3 plankor 2 - by -3 timmer , såg 10 inches
Miter eller handsåg och geringslåda
Trä lim
Borra
Träskruv , 3 tum
4 plankor 1 - av -3 timmer , 70 tum
Träskruv , 2 tum
Måttband
Nivå
Stud finder
3 plankor 2-av - 2 timmer , 22 tums
Wood fullföljande
Paintbrush
Visa fler Instruktioner
1

Form två plankor av 65 tums 2-av - 3 timmer och två plankor av 10 - tums 2-av -3 timmer i en rektangel ram , med 10 - tums plankor på insidan av de 65 - tums plankor så att den totala yttre bredden av rektangeln är 14 inches .
Billiga 2

Limma lederna i trä och fäst ihop med två försänkta 3 - tums träskruvar genom varje hörn gemensamt . . Sätt en tredje punkt i 10 - tums 2-av - 3 timmer över mitten av bilden och fäst den på plats som du gjorde ramen Addera 3

Center fyra plankor av 70 - tums 1 - av - 3 timmer över hela bildrutan . Det bör vara ca 2,5 inches över på varje ände , med de två yttre plankorna spola med sidorna av ramen och de andra två jämnt fördelade mellan . Fäst bänk stavarna i ramen med två 2 - tums träskruvar försänkt i gavlarna på ramen och den centrala stödpunktför varje lamell .
4

Mät upp 17 inches från golvet och användning en nivå för att göra en rak linje , 65 inches lång . Leta upp väggreglar på linjen med hjälp av en regeldetektor och markera sin ställning .
5

Placera ramen mot väggen på linjen och fäst den på plats med fyra 3 - tums träskruvar drivs genom baksidan av ramen i varje stud läge .
6

Trimma ändarna av tre plankor av 2-av - 2 timmer som mäter 22 inches till motsatta 45 - graders vinkel med hjälp av en geringssåg eller en handsåg och geringslåda . Slot varje planka diagonalt mellan de två slutpunkterna för bänken ram och den centrala stödplankan , och väggen. De vinklade ändar gör att plankorna kommer att sitta platt mot undersidan av bänken samt väggen.
7

Fixa de diagonala stöden i läge med hjälp av två försänkta 3 tum träskruvar genom varje ände av diagonalen stöder in i väggen och bänken undersida . Avsluta bänken med din trä finish val . Addera