# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> stolar >>

Hur reupholster Ek Stolar

reupholstering ek stolar tillför nytt liv till möbler när du använder de befintliga ramarna . Oavsett om du vill uppdatera rummets utformning eller ersätta gamla eller färgade stol tyg , reupholstering stolarna är en enkel process som gör att du kan ge stolarna en ansiktslyftning när du vill. Använd bekvämt men ändå slitstarka tyger som lyser i rummet och förstärka den naturliga skönheten i ek spannmåls . Korrekt installerade , bör tyget på ek stolarna vara stram och slät , utan veck längs fronten . Detta är vad du behöver
Platt skruvmejsel
Zipper väska
Klammerurtagare eller vass tång
hög densitet skum ( tillval ) katalog Fabric krita ( tillval ) katalog Sax
Trä lim
möbeltyg
häftapparat och möbel häftklamrar
Hammer och klädsel nubb (tillval)
Visa fler Instruktioner
1

Vänd ek stolen över , avslöjar skruvarna . Ta bort skruvarna som håller dynan till sätesramenmed hjälp av en platt skruvmejsel . Lägg skruvarna på ett blixtlås påse eller behållare så du behöver inte slösa tid på att leta efter dem vid återmontering stolen .
2

Dra ut klammer eller nubb som håller nuvarande tyget till stolsdyna med en häftklammer remover eller vass tång . Bänd häftklamrarna upp och ut från tyget och stoppning. Försök att inte skada tyget eftersom det kommer att utgöra mallen för den nya stolen tyget . Ta bort tyget och ställ den åt sidan . Addera 3

Inspektera utsatta stoppning för tårar och byt ut vid behov . Dra ut skummet , avslöjar Baseboard . Ställ brädan sidan nedåt på en plåt med hög densitet skum och spåra sina konturer . Klipp längs de linjer med en sax. Limma ytan på BMC och sänk skummet över det , trycka lätt så det sätter .
4

Ställ möbeltyg fel - sida upp på arbetsbordet och sänk vadderade bas styrelsen över det . Se till att limmet har torkat ordentligt . Låt 2 inches runt kanterna av brädet innan du skär tyget .
5

Håll tyget längs ena kanten av BMC och utvidga det till ryggen , dra den spända för att förhindra att skrynklor bildas längs framför sätet . Infoga en rad med häftklamrar längs hörnen och mitten av tyget för att säkra den till styrelsen . Alternativt kan du använda en hammare och klädsel nubb för att fästa tyget på den vadderade ombord .
6

Förläng tyget längs den motsatta kanten över styrelsen och upprepa processen med att häfta fast den. Vänd brädan över att inspektera sin front för veck i tyget ; borsta dem med händerna om det behövs . Fortsätt att utvidga och häftning tyget längs de andra två kanterna av brädet till ryggen . Klipp bort överflödigt tyg eller slitna tygkanterna med vass sax .
7

Center och sänka täckt kudde över ramen . Sätt tillbaka skruvarna som du som samlats in i påsen . Reupholster resterande ek stolar på samma sätt . Addera