# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> stolar >>

Hur man Gör en trästol med partiell Vinyl nailheads

Upholstering eller reupholstering en trästol är en populär aktivitet för hobbyister och sluga individer med en praktisk inställning till dekorering . Partiella vinyl spikhuvuden är en utmärkt dekorativ touch och de kan hjälpa till att hålla tyget på stolsitsen . Nailheads är inte nödvändiga , men de gör klädseln jobbet verkar mer komplett och de kan också ge stolen sken av att vara mer solid konstruktion . Detta är vad du behöver
skruvmejsel
plast plastpåse
Slab av 1 tums skum
Marker
Saxar
Spray lim
Batting
häftpistol och häftar
Tyg
Partiell vinyl nailhead band och matchande dekorativa naglar
Mallet
Visa fler Instruktioner
1

Vänd stolen över och skruva loss sitsen från stolen ramen . Förvara skruvarna i en baggy . Om du gör flera stolar samtidigt, markera de platser och de ramar med krita så att du kan matcha samma platser till samma stolar senare .
2

Placera sätet på skummet och spåra runt det med en markör . Addera 3

Använd en sax för att klippa innanför linjerna som du ritade på skummet , med en 1/2-tums klyfta mellan snittet och linjen du ritade .

4

Spraya stolsitsen med spraylim och spraya sidan av skum som kommer att möta i stolsitsen . Lägg skummet , självhäftande sidan nedåt, på stolsitsen . Rada upp skummet så att kanten på skummet är ca 1/2 tum från kanterna på plats på alla sidor .
5

Täck sitsen med vadd och skär vadd så att kanterna kommer att linda runt sitsen och överlappar med undersidan ca 1 tum på varje sida .
6

Lägg vadden på arbetsytan och lägg sätet mitt över vadd , undersidan av sitsen uppåt .
7

Wrap kanterna av vadd runt undersidan av sätet. Använd en häftpistol att häfta vadden in i undersidan av sitsen . Space klammer ca 1 cm mellanrum .
8

lägga sätet nedåt på tyget du vill och skär runt tyget , men lämnar ett utrymme mellan kanten på tyget och sätet så att tyg kommer att svepa över kanten på sätet och täcker undersidan av sitsen med 1 tum på varje sida . Om tyget är randig eller mönstrad på något sätt , rada upp ränder eller mönster så det blir rakt på sätet .
9

Lägg tyget med avigsidan uppåt , och centrera sätet ovanpå tyget , som slår ner . Svep tyget runt kanten av sätet och använd häftpistol att häfta tyget till sitsen. Utrymme för häftklamrar 1 tum ifrån varandra runt hela omkretsen .
10

Klipp en remsa av nailhead trimma tillräckligt länge för att täcka ena sidan av sätet . Placera nailhead trim i hörnet på sidan av sätet och spika den första dekorativa spiken i hålet i slutet av remsan . Nail dekorativa spikar i varje efterföljande hål på remsan tills du har fäst hela remsan åt sidan . Upprepa detta förfarande för fram-och andra sidan av sätet. Rada upp nagelbandeni varje hörn så att de verkar vara en enda lång remsa i stället för tre enskilda remsor .
11

Skruva fast sitsen på plats på stolen ramen , med hjälp av de ursprungliga skruvarna .
Addera