Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> Bäddar >> Content

Vatten - Säng Beskrivning

En vattensäng har en vattenfylld madrass i stället för den traditionella fjäder madrassen . Trots vanliga missuppfattningar , kommer den övervikt av en vattensänginte skada ett hem genom att få ordet för att sag . På grund av sängens stora fotavtryck , är vikten jämnt fördelad över golvet . Stilar

Äldre stil vatten sängar är ganska lika i utseende , med en trä - box ram under och runt sidorna av madrassen . Dessa sängar hade vanligtvis en inbyggd sänggavel med förvaringsfack . Moderna vattensängar finns i två stilar . Man gör sig av med de hårda sidiga ramar runt madrassen , medan den andra håller hårt sidiga ram men har ett stort hack snitt i varje sida för att göra det lättare att glida i säng . En del människor föredrar vattensängar utan hårt sidiga ram , eftersom de inte ser ut som en typisk vattensäng.

Madrasser

Vatten sängar har sex olika madrass stilar , vilka var och en har en annan känsla. Ett fritt flöde madrass har en tjock vinyl exteriör och är fylld med vatten. Dessa madrasser måste användas tillsammans med en hård -sidig ram , som ger rätt stöd runt madrassen kanter. Andra typer av madrasser inkluderar halv orörlig , waveless , orörlig , helt stabiliserats och dubbla systemet . Dessa typer av madrasser har olika mängder av fiberdynorinuti madrassen för att reducera mängden av rörelse i bädden. Till exempel när en person lägger ner på en waveless madrass , kommer madrassen flytta för cirka 4-6 sekunder innan det planar ut , jämfört med ett fritt flöde madrass som har ungefär 15 till 20 sekunder av rörelse .
< Br >
storlekar

Inte bara finns en mängd olika storlekar för vattensängar , men det finns också olika storlekar och former för att passa dina behov och inredning . Vattensängartillverkas i enkel-, dubbel , drottning och kung . Förutom de vanliga rektangulära och box former, vattensängar i oval finns också tillgängliga .
Underhåll

Mycket lite underhåll krävs för din vattensäng. Den enda gången du ska behöva rinna ut i vattnet är om madrassen utvecklar en läcka eller om du flyttar sängen till en annan plats . Emellertid är det viktigt att tillsätta vatten balsam till vattnet i madrassen var sjätte månad. Den balsam förhindrar bakterier och algtillväxt , vilket kan skada madrassen . Den exakta mängden balsam för att lägga till varierar beroende på storleken på madrassen . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/beds/1012130092.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.