# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> Bäddar >>

Fördelarna med en mjuk Vs . en fast madrass

Människor väljer ofta madrasser baserat på deras fasthet . Den fasthet shopper önskningar är delvis baserad på preferenser och delvis baserad på teorin att fastare madrass är bättre för ryggen . Forskning är inte avgörande på om fastare madrasser kan hjälpa till med ryggsmärtor , men hängande madrasser är verkligen dåligt för ryggen . Spolar

Madrass företag få alla sina spolar från Leggett och Platt, så spolarna är samma i alla madrassmärken. Fasthet madrassen har delvis att göra med spårvidden för de källor och antalet fjädrar i madrassen . En ökning av våren kvantitet och mäta leder i allmänhet till en högre kostnad , eftersom de madrasser kräver mer material att bygga . Mjukare madrasser har högre mätare , som är tunnare spolar. Emellertid skapar spolen räkna en skillnad i fasthet som är så minimal att det är knappt märkbar.

Spolen kvantitet är inte lika viktigt med innerspring , eftersom förbättringar i hög kolstål möjliggör madrasser att fortfarande vara hög kvalitet utan att ett stort antal källor. Men madrasser med mindre än 300 spolar är oftast dålig kvalitet , enligt Ohio State University .
Kudde Toppar

kudde toppar kan göra madrassen mjukare att lägga vidare. Men de motverka effekterna av de innersprings , vilket gör dem ett slöseri med pengar . Fastare madrasser utan kudde toppar är billigare och de som vill ha en mjukare madrass kan köpa en skum -eller bomullsmadrass.
Memory Foam

flesta människor är bekanta med innerspring madrasser , eftersom de är billigare än minne skum. Memory skum är oftast mjukare , men det tar ett tag för mycket folk att vänja sig hur minne skum överensstämmer med sin kropp , så en del människor kanske väljer en fastare innerspring madrass som följd .
Forskning

för dem med smärta i nedre ryggen , den traditionella rekommendationen var att använda en fastare madrass . Men en studie som genomförts i Spanien upptäckte att de som sover på en medel fast madrass har den största minskningen av ryggsmärta hos patienter med kronisk , ospecifik , ländryggssmärta. Men studien inte nödvändigtvis visar att medelföretagetär en bättre madrass , eftersom de flesta av deltagarna på medel fast madrass sov i fosterställning . Forskarna jämförde inte hårda till mjuka madrasser eftersom deltagarna skulle ha lätt skiljas den mjuka från företaget och vill ha mer sannolikt hade partiska svar . Emellertid föreslår denna studie de säkraste madrasser inte nödvändigtvis leder till mindre smärta tillbaka . Mycket mjuka madrasser som sag kan orsaka ryggproblem . Däremot kan placera plywood eller stavarna under madrassen basen företaget upp den. Addera