# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> Bäddar >>

Hur man gör en drottning Huvudgavel Av två enkelHuvudGavlar

För att spara pengar på att köpa en ny sänggavel för din drottning säng , besök din lokala sparsamhet butik . Användas försiktigt och med out-of -date sänggavlar kan finna nytt liv med lite färg och klädsel . Om du inte kan hitta en queen size sänggavel , men kan finna två matchande dubbla sänggavlar , använd dem i stället . Skapa en egen sänggavel av två enkelsänggavlarkräver lite i vägen för snickeri färdigheter . Resultatet är en anpassad bit för att passa dina dekorera style.Things Du behöver
Jigsaw
Medium - grit sandpapper
Elektrisk slipmaskin
Paintbrush
Rag ( tillval ) katalog Trä måla
4 trä plankor , 1 - av - 2-av - 12 - tums
16 träskruvar , 2 - tums
Borra
Klädsel skum , 1 - tums tjock
Spray lim
Fabric
Staples
häftpistol
Visa fler Instruktioner
1

Lägg de sänggavlar på golvet sida vid sida med de rätta sidorna uppåt . Åtgärd 9 inches i på var från där de två möts . Klipp av de 9 -inches från varje sänggavel med hjälp av en sticksåg .
2

Skär rakt över toppen av sänggavlar med en sticksåg för att skapa en platt kant . Du vill ta bort några ändknoppar eller andra dekorativa kurvor . Addera 3

Slipa ytan av de två sänggavlar med hjälp av mellanslippapperoch en elektrisk slipmaskin . Sand tills all färg eller lack avlägsnas . Damma ytan av sänggavlar med en torr pensel eller fuktig trasa för att ta bort skräpet kvar genom slipning .
4

Måla ytan av sänggavlar med trä färg. Applicera två lager om det behövs för full täckning . Låt färgen torka mellan skikten , över natten .
5

Placera två 1 - av - 2 - by - 12 - tums trä plankor på de två sänggavlar . Placera plankorna så att de centreras över mitten , där de två huvudgavlar möts. Placera en 6 inches från den övre kanten och en 6 inches från nederkanten på sänggavlar , i linje horisontellt . Fäst dem på plats med fyra 2 - tums träskruvar på varje planka . Borra skruvarna genom skogen in i sänggaveln .
6

Vänd sänggavlar över . Bifoga ytterligare två 1 - av - 2-av - 12 - tums trä plankor på baksidan av gaveln . Använd fyra mer 2 - tums skruvar per plankor , placera dem på samma sätt som de i fronten . Den här gången , utrymme dem 4 inches under den övre och nedre kanten av sänggavlar så att skruvarna inte butt in skruvarna på framsidan .
7

Vänd sänggavlar rätt sida upp igen . Lägg en bit 1 - tums klädsel skum på de två sänggavlar . Den exakta bredden och höjden beror på sänggavlar du arbetar med . Men vill du skummet för att täcka från den övre kanten till 1 - tum ovanför där toppen av madrassen sitter . Dessutom , sträcka ut den från sida till sida . Till exempel, om madrassen sitter 25 inches ovanför marken , är det sänggavel 40 - by - 64 inches , använd en 1 - av - 14 - av - 64 - tums bit av skum . Eller , använd flera stycken av skum för att uppnå rätt storlek .
8

Coat gaveln med spray lim och fästa skummet på de sammanfogade sänggavlar . Tryck skummet ordentligt i limmet och låt den torka i två till tre timmar .
9

Klipp en bit tyg som är 8 -inches längre och bredare än mätning av skummet . Lägg tyget nedåt på en ren arbetsyta . Placera skum sidan nedåt ovanpå tyget. Centrera gaveln så tyget löper runt toppen och båda sidorna av sänggavel, men inte i botten .
10

Dra den vänstra mitten av tyget över kanten på sänggaveln . Dra den spända och placera en häftklammer , med hjälp av en häftpistol , genom tyget på baksidan av gaveln . Dra den högra mitten av tyget över kanten på sänggaveln . Dra den spända , som du gjorde den vänstra sidan , och häfta tyget nedåt . Upprepa processen med den övre kanten på tyget. När alla tre sidor dras över kanten på sänggaveln och häftas i mitten , applicera ytterligare klamrar runt kanterna för att fästa tyget på plats .
11

Vänd gaveln över så skummet och tyg klädda sidan är uppe . Dra den nedre kanten av duken spänd. Placera en stapelvara i mitten av tyget på framsidan av sänggaveln . Lägg till ytterligare häftklamrar längs kanten på tyget för att säkra den . Addera