# >> Hem Trädgård > >> Furniture >> Bäddar >>

Hur man bygger en Canopy för en himmelssäng Ram Med trä

Om du har en himmelsäng , du är halvvägs till att ha en mycket elegant sovrum setup. Om du vill gå hela vägen till fullt utvecklad lyx , är en baldakin dessutom ett måste . Om din affisch säng har kraftiga ben , kan du göra en enkel canopy ram av trä som är fastsatt på toppen av sängstolparna . Du kan sedan drapera trädkronorna i den stil du gillar och njuta av den nya höjden av lyx du har achieved.Things du behöver
Måttband
1 - av - 2 - tums timmer
Saw
Trälim
Carpenter torg
Borra
2 1/2-tums träskruv
Stege
Helper Review bomull myggnät
Visa fler Instruktioner

1

Mät avståndet mellan toppen av inlägg från ett hörn i toppen av sängen till samma hörn vid foten av sängen . Detta bör vara ungefär samma mått som längden på sängen .
2

Mät avståndet mellan toppen av inlägg från ett hörn av huvudet eller foten till den andra hörn av huvudet eller foten . Detta kommer att vara ungefär samma mätning som bredden av sängen. Subtrahera 4 inches från denna mätning , vilket är två gånger bredden på 1 - av - 2 - tums canopy timmer som du använder . Addera 3

Skär två plankor i 1 - av - 2 - tums timmer till mätnings längd och fyra plankor till mätningen bredd , minus 4 inches . Till exempel, om mätningen längden är 75 inches och mätningen bredd är 60 inches , skär två 75 - tums plankor och fyra 56 - tums plankor av 1 - av - 2 - tums timmer .
4

Lägg de två långa plankor platt på en arbetsyta , så långt ifrån varandra som bredden plankorna är långa .
5

Placera två av bredd plankor mellan ändarna av längd plankorna så att du har en rektangulär ram . Därefter jämnt utrymme de andra två bredd plankor mellan änden två för bärarna tvärsöver toppen av hyttens ram.
6

Limma ändarna av bredd plankor till sidorna av längd plankor, kontroll med ett vinkelhake att hörnen och vinklar är alla 90 grader före låta limmet set .
7

Borra två styrhål storlek för 2 1/2-tums trä skruvar genom längd plankor i varje ände av varje bredd planka och säkra soltaksramen tillsammans med skruvar genom styrhålen .
8

Klättra en stege och har en medhjälpare hjälpa dig att lyfta kapellet på toppen av sängstolpar . Justera läget så att hörnen på soltaksramen linje med hörnen på sängstolparna .
9

Borra fyra styrhål storlek för 2 1/2-tums skruvar genom trädkronorna ramen i hörnen av i slutet av varje bedpost . Därefter fast canopy ramen på plats med skruvar genom styrhålen .
10

Lägg en bomulls mygga canopy på sängen , med toppen av trädkronorna täcker toppen av madrassen och sidorna av baldakinen faller över sidorna av sängen. Öppna alla fästpunkterna - typiskt slipsar eller tryckknapp loopar - på toppen av trädkronorna så har din hjälpare höja upp i trädkronorna för att möta upp i trädkronorna ramen . Tie eller klipp fästöglor runt soltaksramen att hänga kapellet upp .
11

Samla hörnen på bomulls canopy upp till var och en av sängstolparna , ordna tyget så att skapa fint draperade sidor på trädkronorna . Knyt canopy sidorna till sängstolparna för att slutföra himmelsäng med kapell . Addera