Home & Garden >> Hem Trädgård >> Furniture >> Bäddar >> Content

Vilken storlek Trä används för att göra Bed Plankor

? Sängarna har i flera storlekar för att passa barn , tonåringar, ensamstående vuxna och par . De består av en ram och madrass och , i vissa fall , en sänggavel och /eller fotsteg . Det du inte ser är att madrassen hålls upp av lameller , som säkerställer madrassen inte falla genom ramen och till marken . Storleken på stavarna ska rymma vikt-och storleksbehovsängen . Storlek

Säng stavarna ska vara minst 3/4 inches tjock för att ge tillräckligt stöd för kroppsvikten på sängen . Något mindre är risken för brott under tyngden av kroppen. Om du behöver extra stöd , kan du använda trä upp till 3 1/2 inches tjock . Kapa ved till bredden av sängen med lite extra på kanterna , som du kan trimma ner för att passa ordentligt på insidan av ramen .
Typ
< p > Säng spjäla träslag inte behöver vara en viss variation . De kan göras av alla typer av robust trä inklusive körsbär , mahogny , ek eller furu . Ta både träslag ramen av din säng är gjord av och kostnadsaspekter beaktas vid valet av trä för säng lameller . Till exempel är tall en billig ved typ , men är också mjukare än körsbär eller ek .
Finish

Du kan antingen köpa virke som redan är slipad eller sand ner det innan du placerar den på ramen . Splitter kan fastna i huden eller din madrass och låta smuts , damm , skräp eller buggar för att få in den. Eftersom virket inte kommer att utsättas , behöver den inte färgas eller förseglade, men du kan lägga till en yta om du vill ha ett enhetligt utseende på din säng . Placera inte lamellerna på plats tills ytan är helt torr .
Placering

Placera lamellerna jämnt längs ramen. Om du känner att antalet lameller som du använder för sängen är inte tillräckligt , lägga till fler. Om lamellerna är inte helt rakt över och har några kurvor eller bågar , placera den övre eller höga sidan uppåt för att ge sängen mest stöd .

Specifik Bed Slat Storlekar
< br >

olika storlek på din madrass och sängram kräver dina lameller vara olika längder .

En enkelsäng , den minsta , mäter 38 inches över . Leaving ca 1/2 tum på varje sida av lamellen för att kunna passa in i ramen, i motsats till att vara på toppen av den, skära lamellerna till 37 inches. Du kan behöva ta dem på en tum i stället för 1 /2 tum , vilket resulterar i en 35 - tums slat . En full storlek sängen är 53 inches över , vilket resulterar i antingen 52 eller 51 - tums skivor . För en queen size-säng , skär lamellerna till 58 eller 59 inches , och för en kung , bör lamellerna vara 74 eller 75 inches . Addera

från:http://hem.98905.com/furniture/beds/1012129429.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.