# >> Hem Trädgård >  >> Furniture >> Bäddar >>

Hur man bygger en våningssäng i ett Wall

Använda våningssängar är ett utmärkt sätt att spara utrymme samtidigt som den ger en bekväm område att sova . Att bygga en våningssäng i en vägg kan vara ett billigt sätt att mysiga - upp sängar i ett litet rum , och kräver väldigt lite tid och ansträngning . Vare sig du är ute efter att göra det mesta av ett litet utrymme eller om du vill att dina barn att sova i komfort , är en säng inbyggd in - the-wall säng vägen till go.Things Du behöver
Måttband
1 -by- 6 - tums timmer
1 -by- 8 - tums timmer
lackering
Skruvar
Skruvmejsel
Crowbar
Utility kniv
Pencil

Visa fler Instruktioner
Bygg våningssäng
1

Skär sidoskenorna och slutstyckentill önskade mått , beroende på önskad höjd , längd och bredd på sängen . Dessa mätningar varierar också beroende på ålder och höjd på den person som ska sova i sängen och vilken storlek hon vill att sängen ska vara : singel , dubbel, dubbel , dam eller kung . Huvud och fot styrelser bör skäras 2 inches bredare än sängen så att sängen för att passa i gavlarna . När du bestämmer dessa mätningar , skär lamellerna och spjäla stöder att passa . De slat stöd behöver inte vara bredare än 1 1/2 inches .
2

Paint eller bets trä färgen på ditt val . Ställ bitarna på tork . Addera 3

Skruva de två första spjäla stöd till en 1 - av-6 - tums sidoskenaoch en 1 - av - 8 - tums sidoskena, vilket gör 2 inches av trä i botten av den senare och med hjälp av minst 1 skruv per foten av sängen . Upprepa processen med de andra två slat stöd .
4

Lägg de huvud - sidobenenpå sina kanter , och skruva den 1 - by- 8 - tums huvudskenorpå de nivåer där du vill att botten och översta sängar , som möjliggör lämplig höjd för varje säng . Upprepa processen med mul- sidobenen, med hjälp av 1 - av-6 - tums styrelser hela, minst 4 inches isär , för att fungera som en stege . Vid foten syfte bör varje bräda fastställas med tre skruvar för att möjliggöra för extra styrka .
5

Lägg ändstyckena på deras sidor , montering och skruva säng bitarna på plats i nivå med den 1 - av - 8 - tums huvud och 1 - av-6 - tums fot bas skenor , med tre skruvar placerade 1 tum isär för ökad säkerhet . Se till att skenorna är i jämnhöjd .
6

Stå sängen upprätt och skruva en 1 - av-6 - tums skyddsräcket inte mindre än 3 inches ovanför sidoskena, för en totalhöjd på 9 inches , på insidan av den övre britsen på sidan med den 1 -by- 6 -tums sidoskena . Den här sidan är vänd bort från väggen .
Koppla den till vägg
7

Mät längden på slutet och sidan av sängen för att fästas på väggen och ta bort golvlister av de två väggarna där sängen skall installeras i enlighet med detta , med hjälp av en mattkniv och kofot . För starkare golvlister , kan du behöva en såg .
8

Flytta sängen på plats , se till att 1 - av - 8 - tums skenor är i jämnhöjd med väggen medan 1 x 6- tums skenor är mitt emot dem .
9

Sitt eller stå på knä i botten säng område och lokalisera väggreglar som sängen behöver fästa . Märk sina platser med en blyertspenna .
10

Fäst sängen på väggen med tre skruvar på varje bult per säng , placera skruvarna i 2 - tums utrymme under slat stöden och de nedersta 2 inches av den övre skenan .
11

Flytta utanför sängen och ordna 1 - av-6 - tums lameller längs stöden , avstånd dem ca 2 inches isär , beroende på längden på sängen , vilket gör Se till att ändarna av varje sidoriktning . Skruva lamellerna i slat stöden . Addera