Hur ansluter jag en spegel till en Dresser

Genom de många omdesign av sovrumsmöbler - från traditionell till modern - spegeln och byrå kombination förblir en designstandard? . Men ofta ses som ett stycke , är spegeln ofta fäst på byrå bakifrån . Fäst spegeln till en byrå med hjälp av hårdvara eller trä stöder. Detta säkerställer spegeln stannar placerat centrum till byrå och kommer inte att glida ner från vikten av sitt glas och ram . Använd Hårdvara

hårdvara som används för att fästa en spegel på baksidan av en byrå ger både stöd för sin vikt och stabilitet för spegelramen. Platta fästplattor är inskruvade i spegelramen i ena änden och till baksidan på den byrå vid den andra änden . Kraftiga konsoler kommer att stödja vikten av spegeln mer genom sin tjocklek och storlek . Formen på din spegel ram avgör om en plan , rak , T - form eller L -formad konsol som fungerar bäst för att stödja din spegel .

Rada upp din spegel med bakkant din byrå och placera den på centrum för din byrå bredd . Kontrollera att din spegel är balanserad och nivå , både från sida till sida och framifrån och bakåt . Spegeln får inte luta bakåt eller framåt , och båda sidor skall vila på byrån . Detta är ett två personers jobb att hålla spegeln på plats eftersom det skruvas fast i byrå .
Trä och Skruvar

Ett alternativ till att använda metallfästenär att använd trälister att fästa spegeln till byrå . Skär två , 4 - fot stycken 1 - by - 2 tums trälister . Hälften av remsor vertikala längder kommer att knytas till spegeln och den andra hälften till baksidan av byrå med hjälp av träskruv .

Placera spegeln på plats på byrån och mäta bredden på spegelns ram . Markera de två vertikala ändar spegelns ram på baksidan av byrå . Detta kommer att markera positionen för att fästa trä stöden . Rada upp 2 fot av trä remsan på baksidan av byrån , med de andra 2 meter av trä stöd sträcker sig upp . Skruva fast träet remsan till byrån med hjälp av 1 ¼ - tums eller 1 ½ - tums träskruvar . Rada upp spegeln på trälister och fäst träet har stöd med skruvar .

Eller skruva träet stöd på baksidan av spegeln först och sedan placera spegeln med dess stöd trälister på byrå . När spegeln är centrerad på byrå , skruva den nedre halvan av stöd till baksidan av byrå . Med spegeln fastsatt på byrå , placera den mot eller bort från en vägg utan att behöva oroa spegeln faller . Addera

Vorherige Seite

No