Hur man gör trä loftsängar för en barnens rum

Lofting sängar är ett bra sätt att tjäna extra utrymme i ett sovrum . Naturligtvis finns det många olika sätt att göra detta , allt från att använda köksskåp som stöder att bygga hyllor eller ett skrivbord under. Det viktiga är att du har en plan innan du börjar , och att du missta sig på sidan av säkerheten i stället för pris . Var inte billigt på bekostnad av styrka och hållbarhet .
Baserat på din plan , kan du behöva mer virke än anvisningarna nedan samtal för . Dessa riktningar är att skapa en enkel loftsäng utan klockor och visselpipor , men du kan alltid lägga till klockorna och whistles.Things du behöver
2 - av-6 fot eller ( bättre ) 2-av - 8 fot timmer
3 2 - by - 2 8 -fots remsor ( Dessa kan behöva rippade från 2x8 s om de inte finns på hem förbättring butik . )
4 tums fördröjning bultar Billiga 3 tums träskruvar
2 1/2 tums eller skruvar
1 1/2 tums eller skruvar
5/8 tum plywood
skruvdragare
Trälim
Lämpliga uttag - de som matchar de träsk bultar /skruvar
Visa fler Instruktioner
1

Mät madrassen . Man skulle kunna tro att alla dubbla madrasser skulle komma i en standardstorlek , men de gör det inte . Mät dimensionerna och klippa din plywoodskiva för att ge dig en 1 tum buffert ( extra ) på varje kant ( 2 inches längre och 2 inches bredare än madrassen ) .
2

Skär två 2 - av -8 meter längd brädor exakt samma längd som plywood. Skär bredd styrelser 3 inches bredare än plywood för att redogöra för den extra bredd skapas av 2x8 ( egentligen bara 1 1/2 " breda) längd - skivor . Addera 3

Sand allt . du har nu alla grundläggande , berörings utskärningar . Beroende på kvaliteten på virket , kan du ha potential spliters galore ! Ta dig tid att slipa alla plana ytor och i synnerhet alla kanter . Om de är riktigt dåligt , du kan behöva använda en hand plan eller rasp för att arbeta de OHYVLAD bitar ner . Det är bättre att göra det nu än senare .
4

Skruva bredd styrelser till längden styrelser . Om du Förborra starter hål , kommer du att ha en lättare tid sjunkande skruvarna bara lite så att inte taggiga sticker ut . Se till att du börjar med att skruva de kortare brädor på ändarna av de längre brädor . på så sätt pre - cut plywood bas kommer passar perfekt i lådan - öppningen .
5

skär en av de 2 -för - 2 skivor för att passa bredden på lådan vid varje ände av lådan . Klipp två mer för att passa de återstående utrymme , 3 inches kortare än den faktiska längden på lådan . Dessa, en gång skruvas fast i botten av lådan , kommer att bilda en läpp som kommer att stödja plywood .

Limma gavlarna , och sedan skruva in dem i lådan från insidan . ( Inte snåla på skruvar . ) Sen , lim och skruva längd bitar , igen från insidan. Liksom tidigare kommer förborrning gör det lättare
plattformen
6

Placera plywood i öppningen . ; det skall vila tätt mot 2-av - 2 läpp . Skruva de kortare skruvarna genom plywood i 2-av - 2 läpp , och några längre sådana i vinkel i sidorna av plattformen .
7

Stöd plattformen är en fråga om att skära benen på önskad höjd . Du kan använda en byrå i ena änden , eller en bokhylla eller ett skrivbord - eller till och med i båda ändar ! ( Om de matchar ! )
8 p Om du skär ben av 2-av - 8 timmer , måste du lägga diagonaler i båda riktningarna för att förhindra gungning . Använd fördröjning bultar för att fästa benen till plattformen. Placera dem så djupt in i hörnen på plattform som du kan , så att sätta lakan på sängen är inte farligt för fingrarna . Du kan också skruva benen eller plattformen själv rätt in i väggen om du vill lägga till stabilitet . Du kan använda träskruvar för operationen . Addera