Hur man monterar en trä Futon Frame

Futons är en grundläggande möbel i många college sovsalar och första lägenheterna . Den skjutbara träram vi idag känner som en futon utvecklades av William Brouwer 1982 i Cambridge , Massachusetts . Efter att ha bott i Japan och sov på de tjocka madrasser som vanligen används där , utvecklade han en cabriolet ek ram som tillät sängen för att förvandlas till en sittenhet. Trä futon anländer vanligtvis omonterad och två personer kan sätta ett tillsammans . Allen skiftnycklar är det vanligaste verktyget för montering och är oftast en del av hårdvaran package.Things Du behöver
Futon monteringsanvisningar
Trä futon bitar
insexnyckel
Skruvmejsel ( tillval ) katalog
Visa fler Instruktioner
1

Packa trä futon från sitt förpackningsmaterial . Matcha futon bitar och hårdvara med monteringsanvisningen , se till att alla bitar finns med.
2

Placera framsidan och baksidan bår bitar på golvet . Placera en arm sektion i vardera änden av bårar med spåren som vetter mot insidan av ramen . Addera 3

Sätt i ett fat mutter i varje öppning på framsidan och baksidan kilram . Barrel nötter har ett spår ; Placera muttern med spåret utåt och synligt , och löper horisontellt .
4

Placera kilram så fat nötter möter insidan av ramen . Sätt i en lång skruv genom varje hål i armsektionerna , från utsidan av sektionen i de matchande hålen i kilram och in i pipan muttern placeras i steg 3 . Dra åt skruvarna tillräckligt för att hålla ramen tillsammans , men inte över dra åt .
5

Placera sits och rygg däck på golvet . Sätt i en lång riggbult genom varje gångjärn punkt där däck bitar träffas . Säkra riggbulten i ramen genom att föra in en saxsprint genom hålet i slutet av riggbulten .
6

Fäst glidrullarnapå baksidan däck ramen med en sprintbult . Säkra riggbult till däck ramen med en saxsprint in genom slutet av låsniten .
7

Placera däcket på ramen monteras i steg 1 , med de bakre däck frame glidrullarlinje med spåren i ramen. Lägg däcket montering platt. Dra åt de långa skruvarna med insexnyckeln , försiktigt så att inte över - dra åt skruvarna .
8

Vik ramen i upprätt läge och placera madrassen på ramen .
Addera