Hur man gör en trä Dresser ser ut som metall

Lägg till lite stil och blixt till ditt sovrum med en metallisk byrå . Metallköksskåpser blank och snygg , men kan ofta kosta en vacker slant . Du kan spara mycket pengar genom att belägga ett vanligt trä byrå med aluminiumblad. Spara ännu mer pengar genom att använda en gammal byrå som du hittar på en sparsamhet butik . Du kommer att vara helt täcker byrå med bladet , så det spelar ingen roll om den ursprungliga färgen flisas på byrån . Formen på byrå kommer fortfarande lysa igenom , så välj en byrå som har en tilltalande storlek och shape.Things Du behöver
Skruvmejsel
Sandpapper
Primer
Paintbrush
mörk färg , till exempel svart eller djup brun
16 oz . förgyllning storlek
Aluminium blad blad
linjal
Leaf sealer ( tillval )
Visa fler Instruktioner
1

Skruva lådan drar från framsidan av byrå . Ta lådorna ur byrå .
2

Sand ytan på byrå , inklusive framsidan av lådorna , tills slät . Borste eller dammsug bort dammet. Addera 3

Applicera ett lager primer till ytorna av byrå , inklusive framsidan av lådorna. Du kan måla insidan av lådorna också, men du behöver inte . Låt primern torka i flera timmar .
4

Applicera ett lager av mörk färg på dresser och lådfronter . Om du vill , måla inuti lådorna också. Låt färgen torka i minst tre timmar .
5

Coat dresser och lådfronter med förgyllning storleken . Låt storleken sitta i minst en timme. Det kommer att bli kladdig när den är klar .
6

Lägg en bit aluminium blad ovanpå byrå i ett hörn . Håll vax papper uppbackning på toppen av bladet . Använd kanten av linjal för att jämna ut blad på ytan , sedan försiktigt bort stommen. Placera en annan bit av blad , något överlappar den första delen , sedan släta med linjalen och ta bort vax papper . Du behöver inte vara exakt när du placera aluminiumplåtar , eftersom de kommer att smälter samman . Du kan till och med ha lite av färgen för att visa igenom om du vill ha en sliten look .
7

Fortsätta tillämpa aluminiumbladtill toppen av byrå , sedan täcka sidorna och fötter . Täck lådfronter sist .
8

Applicera ett lager löv sealer till den byrå , om du inte vill att bladet att flaga .
9

Sätt tillbaka låda drar till framsidan av lådorna , och skjut in dem i dresser kroppen . Addera