Hur man gör en Canopy säng i ett lågt tak rum

Gör ett sovrum utseende mysigare med en gör-det - själv himmelssäng . Ibland kommer höjden på taket inte ge utrymme för en himmelsäng med en baldakin . Den fantastiska nyheten är att du inte behöver ha välvda tak för att ha en baldakin över sängen . Med en trälåda ram , en del material och grundläggande träbearbetning färdigheter du kan skapa en illusion av en himmelsäng utan den extra kostnaden eller krävs height.Things du behöver
Måttband
6 skivor, 2 - by -4 tum med 10 fot
Cirkelsåg
Hand sander
Justerbara C- klämmor
Borra med bitar
1 låda 3/4-tums trä skruvar
4 ögat bultar
Skruvmejsel
4 gängade krokar
Tyg
Symaskin
häftpistol
Ribbon
Visa fler Instruktioner
1

Mät längd och bredd på canopy täcker . Personliga preferenser kommer att diktera området , men vanligen trädkronorna täcker till strax utanför sängens kanter .
2

Överför mätningar på fyra 2 - by - 4 skivor, två för längden och två på höjden . Skär fyra bitar och sand skurna kanter med en handslip. Addera 3

Placera de fyra bitarna med de längre sidorna till vänster och höger , parallellt . Placera de två brädor som mäter bredden på sängen vid de övre och nedre ändarna av längre sidostycken.
4

Linje bitarna så ändarna är i jämnhöjd och fäst ihop dem med C- klämmor på fogen. Det blir lättare om du sätter en bit skrot trä över toppen och botten av den gemensamma och dra åt klämman över dem .
5

Borra hål genom de två sidostyckeni de två gavlar , två hål i varje fog .
6

Fäst bitarna med 3/4-tums träskruv .
7

mäta senaste två 2 - by - 4 skivor till samma längd som de övre och nedre bitar, det uppmätta värdet för bredden av sängen. Dessa stödramar.
8

in de två ytterligare 2 - by - 4 bitar i insidan av ramen genom att mäta 2 meter från botten och 2 meter från toppen av ramen .

9

fast de två stödramenbitar med två träskruvar i varje ände .
10

Borra ett testhål in i varje hörn av ramen . Sätt en ögonbulti varje pilothåletmed en skruvmejsel in i ögat samtidigt som du vrider .
11

Mät avståndet mellan de två öglor på den övre delen av ramen . Mät detta avstånd ut på taket och gör en prick på varje punkt .
12

Upprepa för avståndet mellan toppöglantill botten ögonbulten. Gör en punkt vid läget för den nedre mätning. Sedan mäter mellan de två nedre ögonbultar, och överföra mätningarna till taket .
13

Borra hål vid varje punkt i taket och skruva i gängade krokar på varje hål .

14

Mät från krokarna i taket till golvet och tillsätt 1 1/2 meter . Skär åtta tygstycken denna längd .
15

Hem råa kanterna på varje bit av tyget .
16

Placera ramen på golvet . Mät två fot från en ände av ett tygstycke . Vänd på tyget så fållen hamnar uppåt och häfta tyget till toppen, smala kanten av ramen vid ett hörn med den långa änden av väven mot utsidan av ramen. Upprepa med resten av tyg panelerna så det finns två tygstycken säkrade till varje hörn , varje häftade i en motsatt riktning .
17

Häng ramen från krokarna i taket och vik den korta änden av väven över ramen för att drapera längs utsidan och dölja häftklamrar.
18

Skär två - fots längder av band och binda tyget panelerna vid varje hörn.
Addera