Hur till Återvinna en Lane Cedar Chest

Lane ceder kistor lagra minnessaker och filtar i en skyddad miljö med en extra naturlig lukt skydd mot stickande ceder . Cedar kistor ofta i arv från generation till generation genom familjer . Vissa modeller har ett vadderat lock att sitta på för ytterligare sittplatser i sovrummet . Efter många år , bär det övre vadde tunna , eller komprimerar , och blir mindre bekväm . Du kan återställa locket på din körfält ceder bröstet för att matcha din inredning . Detta är vad du behöver
skruvmejsel
Klammerurtagare
möbeltyg
Måttband
Pencil
Saxar
Skum
häftpistol
Staples

Visa fler Instruktioner
1

Öppna locket ceder bröstet för att få tillgång till gångjärnen . Vrid var och en av de bästa skruvarna på de två lock gångjärn moturs för att lossa och ta bort dem . Ställ in skruvarna åt sidan och dra av locket från ceder bröstet .
2

hjälp av en klammerborttagare , ta bort alla klamrar eller stift som håller tyget på insidan av locket bröstet .

Billiga 3

Dra klädseln och skumdynan eller vadd av locket .
4

Lägg din nya klädsel på en plan yta . Placera locket på klädseln med locktoppen vänd nedåt. Håll i spetsen av ett måttband bredvid locket på en sida. Placera en penna i handen på sex - tum märke på måttbandet . Skjut måttbandet runt locket och markera materialet med pennan 6 inches större än locket på alla sidor .
5

Ta bort locket från klädseln och skär längs blyertslinjer med sax .

6

Lay skum ovanpå möbeltyg . Med sax , skär skummet i samma storlek som möbeltyg .
7

Center locket ovansidan nedåt på toppen av skummet och möbeltyg . Dra i tyget och skummet tätt till ceder lock bröstet i mitten av en sida . Staple tyget och skummet på plats med en häftpistol . Dra i mitten av varje ytterligare tre sidor inåt och häfta dem .
8

Arbeta längs ena sidan av locket från mitten till ett hörn och sedan till det andra hörnet , häftning som du går . Sätt en stapelvara ungefär var 2 inches . Upprepa detta på de andra tre sidorna . Vik hörnen inåt och häfta dem till locket bröstet .
9

Center locket över ceder bröstet botten och sätt på locket sidan av gångjärn med skruvar och en skruvmejsel .
Addera