Så att måla en gammal Dresser Sage Green

Äldre möbler utstrålar en charmig karaktär som är oöverträffad av nyare bitar . Uppfriskande en gammal byrå med salvia - grön färg kan skydda träet och ger en naturlig , jordnära look , men behåller sin ursprungliga stil . Ommålning gamla möbler är ekonomisk och miljövänlig , som kräver några målning leveranser och lite armbåge fett . Detta är vad du behöver
Skruvmejsel
Engångsplastdraperier
fuktig trasa
Kitt kniv
Wood filler
Plasthandskar
dammask
Skyddsglasögon
Fine slippapper
Dammsugare
Paint konservöppnare
Paint grundfärg
trä måla uppståndelse pinnar
Paint fack
penslar
Sage - grön latex färg
Visa mer instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att ta bort maskinvara från byrå . Ta ut lådorna och lägg dem tillsammans med byrå basen ovanpå draperier . Flytta detta projekt utanför om vädret tillåter . Öppna ett fönster eller en dörr för ventilation om du planerar att måla byrå inomhus .
2

Rengör byrå med en fuktig trasa , avlägsna damm och annat skräp .
3

Fyll eventuella sprickor, stötar eller hål med en trä filler och spackel .
4

Sätt på plasthandskar, skyddsmask och skyddsglasögon . Använd sandpapper att slipa bort gammal färg eller lack och släta ut ojämna kanter som man reparerade med trä filler .
5

Dammsug byrå och lådor för att ta bort slipdamm och torka de slipade ytorna med en fuktig trasa .
6

Öppna burk färg grundfärg och blanda det ordentligt med en trä uppståndelse pinne . Häll lite primer i ett färgtråg och ersätta primern locket på burken för att hålla primern torkar ut . Doppa penseln i den laddade färgtråg och applicera ett jämnt lager av primer till alla byrå och låda yttre ytor . Låt primern torka helt .
7

Bänd öppna burken med salvia - grön färg och blanda det ordentligt med en trä uppståndelse pinne . Häll lite färg i en ren färgtråg och på locket färgen på burken för att hålla färgen från att torka ut . Doppa penseln i den laddade färgtråg och applicera ett jämnt lager färg till alla byrå och låda yttre ytor . Låt färgen torka helt .
8

Applicera ett andra skikt av salvia - grön färg .
9

Sätt tillbaka hårdvaran med skruvmejseln och sätt lådor .
Addera