Hur man bygger en Cedar Picket Gavel

När du uppdaterar ett sovrum , kan du bortse från sängens huvudgavel . Begränsa inte din utsmyckning att måla färger och konstverk när det finns så många andra faktorer att ta med i ett rum . En nyckfull inställning till en trädgård - tema sovrummet kan innehålla en ceder piket - staket sänggavel . Detta är det perfekta projektet för en sängram som inte redan har en sänggavel och lägger ett oväntat inslag till alla rum . Överväg att fortsätta strejkvakter längs väggen för en spännande designelement . Detta är vad du behöver
Måttband
1 x 6- tums cedar styrelser 6 meter höga och breda nog för bredden på sängen plus 6 till 8 tum ( 2
1 - by - 6 tums ceder staket strejkvakter 6 meter lång , tillräckligt för bredd på sängen plus 6 till 8 inches
Tabell såg
Handslip
1 -pack 3 -för - 5 registerkort
Trälim
Finishing naglar
Hammer
Paint eller bets
Partner
Stud finder
Borra med bitar
Träskruv
Visa fler Instruktioner
1

Mät bredden på sängram och lägga 6-8 inches för clearance beroende på hur mycket av sänggavel som du vill se på varje sida av sängen . Mät från gjutning på väggen uppåt för att bestämma hur lång du vill att sänggaveln för att vara .

2

Klipp två 1 - by - 6 tums styrelser för hjälpare styrelser till mätning av sängen plus extra för sängkläder avslut . Sand de två hjälpare styrelser att ta bort eventuella ojämna kanter Addera 3

Skär botten av ceder strejkvakter till önskad höjd på sänggaveln . ; genomsnitt skulle vara cirka 4 meter . Sand de skurna ändarna av strejkvakter för att ta bort eventuella flisor .
4

Placera strejkvakter på arbetsytan med ett index kort vände långa vägar mellan varje strejkvakt som en distans . Detta för att hålla en jämn 3 tums utrymme mellan varje postering, vara säker på att det finns ett index kort mot toppen och botten av varje strejkvakter .
5

Placera ett index kort nivå med botten av varje ceder piket . Använd dessa som en vägledning för att tillämpa trälim till varje postering . Placera en hjälpare styrelse längs strejkvakter nivå med toppen på registerkort .
6

Hammer en efterbehandling spik i varje strejkvakt genom hjälpare styrelse .
7

Åtgärd 6 inches från toppen av ceder staket strejkvakter och placera ett indexkort på varje strejkvakt . Upprepa tillämpa trälim , hjälpare styrelse och efterbehandling naglar som tidigare. Låt limmet torka enligt anvisningarna på förpackningen , minst fyra timmar .
8

Paint eller fläckar på sänggaveln som önskat och tillåta gott om tid att torka .
9

placera gaveln mot väggen där den ska installeras . Har en partner håller stängslet när du går ner i väggen med en regeldetektor . Gör ett litet märke på väggen där reglarna är placerade .
10

Skruva staketet på plats med träskruvar på varje punkt . Addera