# >> Hem Trädgård >  >> Furniture >> Sovrumsmöbler >>

Hur man gör en stoppad säng Canopy

En stoppad säng kapell består av en rektangulär låda ram täckt med tyg för att skapa en prydnad i samma storlek som sängen . Från trädkronorna , kan du hänga rena gardiner i hörnen för att likna en himmelsäng , eller bara hänga tyg bakom sänggaveln för en brännpunkt . Medan det faktiska byggandet av kapellet är inte svårt , kommer det att ta lite snickeri skicklighet för att fästa den i taket . Eftersom kapellet kommer att hänga över dig när du sover , dubbelkolla att den är robust nog innan du lägger gardiner . Detta är vad du behöver
Måttband
Pencil
Fyra 2 - by - 6 tums skivor , 10 fot lång
Tabell såg
handslip
Borr med bitar
1 låda av 3 - tums träskruvar
Batting
Saxar
tyg
Raka stift
Symaskin
häftpistol
16 L - fästen
1 låda med 1 - tums trä skruvar
Partner
Visa fler Instruktioner
1

Mät sängen för att hitta positioner hörnen . Överför dessa mått till taket genom att göra en punkt i varje hörn för att identifiera var hörnen på sängen är .
2

Åtgärd två 2 - av - 6 skivor till längden på sängen och markera en rad vid mätningen. Mät två 2 - av-6 tums skivor till bredden av sängen och göra en markering vid mätningen . Skär fyra skivor på mätningarna . Addera 3

Sand styrelserna på snittet slutar att ta bort något splittrad trä .
4

Ställ brädorna på deras 2 - tums kanten på arbetsytan . Ställ brädorna för att göra en rektangulär låda , med de längre brädor på vänster och höger och de kortare vid toppen och botten. De kortare brädor bör dra inåt så att de ändar av de kortare skivorna vilar mot de längre brädor
5

Borra genom utsidan av de längre brädor i ändarna av de kortare brädor med en ¼ . - tums borr för att göra pilot hål för skruvarna . Space styrhålen var 2 tum . Upprepa för varje hörn .
6

Montera skruvarna i styrhålen för att slutföra byggandet av ramen.
7

Klipp längder av batting 2 meter lång och 14 inches bred .

8

Mät tyget du ska använda för att klä ut till två stycken längden på sängen plus 4 tum med 14 inches , och en bit bredden på sängen plus 4 inches med 14 inches . Skär dessa längder med en sax .
9

Placera kortare längd av tyg på arbetsytan , med mönstersidanav tyget uppåt . Linje ändarna av de längre stycken med vardera änden av det kortare stycke, vilket skapar ett stort "U "-form. Nåla ihop med raka stift ändarna .
10

Sy de två längre stycken på den kortare stycke med en 2 - tums söm . Ta bort stiften när du syr .
11

Staple vadden till ramen på insidan av den övre kanten . Fäst med klammer avstånd varje 2 inches . Fortsätt att lägga vadd till ramen hela vägen runt , med undantag för den övre kanten som går mot väggen ( kanten med gaveln ) .
12

Vänd ramen över och linda vadd runt utsidan av ramen och runt till insidan. Fäst med häftklammer längs den inre kanten .
13

Upprepa för att fästa tyget på samma sätt .
14

Fäst L - fästen till den stoppade ram nivå med topp 2 -tums kant. Montera fyra L - fästen på varje kant placerade på minst 1 fot isär .
15

Lyft trädkronorna ovanför sängen och har en partner hjälp hålla den på plats när du installerar kapellet i taket med 3 - tums träskruvar i L - fästen . Addera