Hur att täcka en Vadderad Vanity Bench

Skapa en vadderad bänk för att ge dig mer komfort när du sitter på din fåfänga . Om du gillar att spendera tid framför spegeln med smink och hudvård ritualer , kan en hård bänk gör ditt utrymme obehagligt . Slå en hård fåfänga bänk i ett vadderat en kräver ingen sömnad och är enkelt att göra på bara några timmar . Välj ett tyg som matchar ditt sovrum , så länge det är en hållbar , tjockare slag såsom chenille , duk , damast , bomull-poly blandning eller konstläder . Detta är vad du behöver
4 tum tjock hög densitet skum
Brukskniv
quiltvadd
Tyg
häftpistol
Saxar
Trim ( tillval ) katalog
Visa fler instruktioner
en

Ställ skummet på en plan yta , såsom golvet eller ett arbetsbord . Vänd bänken och placera sätesområdetpå skummet . Med en brukskniv , skär skummet helt runt bänken och lämnar en 4 - tums marginal .
2

Lyft bänken utanför och ställ den åt sidan . Applicera spraylim till skummet , sedan snabbt ställa bänken på toppen så skummet fastnar på sätesområdet. Låt bänken upp och ner på skummet tills limmet är helt torkar , ca 20 minuter . Addera 3

Lägg tyget på marken , höger sida nedåt , sedan lägger vadd över toppen . Ställ in den vadderade fåfänga bänksidan nedåt i mitten . Klipp tyget och materialet ut runt det klädda bänk, som lämnar en 4 -tums marginal.
4

Dra tyg och vadd spänd på motsatta sidor av bänken. Vrid på tyg och vadd underifrån av en halv tum , då en halv tum igen, för att göra ett litet fållade kant. Fäst tyget med en häftpistol till undersidan av bänken, åtminstone en tum i från kanten. Häftning den motsatta sidan på samma sätt . Arbeta dig ner långsidor bänken på båda sidor .
5

Dra tyget tätt i ett hörn , och vik den så det är ett veck på den övre sidan av bänken . Klipp av överflödig vadd om hörnet är alltför skrymmande . Placera flera häftklamrar på hörnet veck för att fästa tyget och bevara veck .
6

Arbeta dig runt bänken , vrida tyget undertill för den fållade kanten och vecknings hörn efter behov . Place häftklamrar ungefär 2 inches isär för att fästa tyget hela vägen runt på undersidan av toalettbänk .
7

Vänd bänken över och kontrollera stoppad sits för alla områden där tyget inte dragés tight . Dra tyget tätt i dessa områden och häftklammer .
8

Trimma kanterna på fåfänga bänk med stoppning naglar, fransar , spets eller andra tillbehör för att matcha din fåfänga .