Hur man gör en Sink Cabinet ur lådor

Lägg charm och personlig stil till ett badrum genom att återanvända en gammal eller ny byrå i en diskbänksskåpet . Om du är händig med enkla verktyg , till exempel en borrmaskin och skruvdragare , kan du förvandla en uppsättning lådor i ett badrum fåfänga i en enda eftermiddag . Använd en gammal byrå som du har på handen , eller shoppa för en som passar den avsedda utrymmet på second hand-butiker , antikaffäreroch möbelaffärer . Om du kan installera VVS, gör kroken upp själv . Annars ringa en rörmokare för att hantera anslutningar vattenlinjen. Detta är vad du behöver
Skruvmejsel
Chalk
Borra och hål - styckning bitar
Bänkskiva , handfat och knacka
VVS delar och rör
Lim
Träskruv
Gångjärn ( tillval )
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort lådorna från byrå .
2

Nå inne och skruva loss fästena för att ta bort bordshyllan från möbelkroppen. Addera 3

Gnid krita över ändarna av armatur som sträcker sig från väggen .
4

Skjut byrå på plats , vilket gör att krita för att markera tillbaka som platser för VVS- åtkomst .
5

Dra byrå tillbaka ut och skär hål i krita - markerade områden med hjälp av en borr försedd med ett hål - skärutrustning som skapar en öppning något större än VVS-rör .
6

Installera en lämplig storlek bänkskiva och handfat , och bifoga en kran . Anslut VVS , eller ringa en rörmokare för att installera vattenledningarna .
7

Lossa ansiktet på den översta lådan . Limma och skruva ansiktet permanent på plats igen utan lådan " rutan . " Alternativt bifoga en tip - out ( ett smalt fack för förvaring av småsaker ) till baksidan av lådan ansiktet , och installera den tillbaka på byrån med våren belastade gångjärn .
8

Skjut de nedre lådorna tillbaka in i skåpet för att förvara handdukar, tvättlappar och andra objekt badrum . Addera