Hur man installerar en Extension jamb på Andersen Windows

Extensions sidostycken monteras längs sidorna av fönstren . De används för att bygga ut ramöppningen för fönster installerade på hus med två -för- 6 väggar. Dessa väggar är tjockare än de mer vanliga 2 - by -4 väggar och fönster jambs måste byggas ut så att de är i nivå med väggen . Andersen gör fönsterförlängningssidostyckensom är specifika för deras typ av fönster . De sidostycken kan läggas in på fönstren på bara några få enkla steg innan installationsfönster äger rum .
Du behöver
Pencil
geringssåg
Borra
Borr
Skruvar
Skyddsglasögon
Instruktioner sälja 1

Placera förlängningssidostyckenpå plats på sidorna av fönstret . Markera med en penna på förlängnings jamb där toppen av jamb ändarna . Upprepa processen för jamb på den andra sidan .
2

Skjut sidostycken i en geringssåg. Vrid bladet 90 grader . Rada upp kniven med märket på sågen , slå på sågen och dra ner på spaken. Skär rakt igenom märket på jamb . Släpp spaken för att stoppa kniven . Upprepa processen för den andra jamb .
3

Pre - borrhål i förlängnings jambs med en 1/8-tums borr . Sätt i ett hål tre inches från varje ände och var 12 inches i mellan . Borra ett 3/32 - tums hål genom mitten av den inre kanten på sidokarmen . Counter - borrning jamb med en 7/32 - tums borr .
4

Placera förlängningssidostyckenpå plats längs sidostycken i fönstret . Fäst dem på plats med 1-1 /2 - tums skruvar med koniskt huvud genom de förborrade hålen . Förborra hörnen av förlängnings jamb med en 1 /8-tums borr och fäst hörnen på plats med 1-5 /8 - tums trim skruvar .