Hur återscreena ett fönster

Byta en skärm som har revor eller hål i det är en nödvändig uppgift för varje husägare . Hål i skärmar låter buggar och fåglar i , och hålla dessa flygande critters ut ur huset är alltid en fördel , speciellt flugor och mosquitoes.Things Du behöver
Vinyl fönsterfilm
Spline
skruvmejsel
Spline rulle
Brukskniv
Visa fler Instruktioner
1

Mät din skärm innan du går till hem förbättring butik . Köp lika mycket som du behöver . Fönster skärmen finns i olika bredder . Se till att skärmen du köper är ca 3/4 " bredare än den inre dimensionen av skärmen . Längden ska vara ungefär en tum längre än vad du behöver .
2

Klipp skärmen för att passa fönster , vilket gör att du har gjort justeringar för skärmen som passar i spåren på toppen , botten och sidorna av skärmen . Addera 3

ta bort den gamla skärmen genom att ta skruvmejseln och lyft i slutet av spline och dra ut den . Ta bort den gamla skärmen och kasta den .
4

Lägg skärmen över fönstret , och se till att det finns minst 1/2 " överskott på alla sidor .
5

Börja längst ner först . Att se till att skärmen är helt rak , börja rulla spline i spåret . Det kan hjälpa att använda små bitar av tejp för att hålla skärmen på plats medan du sätter på den första sidan av skärmen .
6

Ta den nya skärmen , dra det spänt och tejpa ner vid toppen. Se till att den är jämn och det finns ingen slack från botten till toppen .
7

Börja med nästa sida och använda splines och spline verktyg för att sätta spline inuti skärmen . När du kommer till toppen av skärmen , ta bort tejpen och sätt på skärmen .
8

sista sidan blir testet av en bra , spänd skärm . Se till att du drar på skärmen tätt när du sätter på skärmen i ramen . Ta bort överflödigt skärm runt kanterna med hjälp av brukskniv . Addera