# >> Hem Trädgård >  >> Building & Remodeling >> väggar >>

Hur Frame Icke bärande väggar med dörrar

Homebuilders använda icke - bärande väggar när dela ett större rum i två mindre rum . De kallas icke bärande eftersom de inte bära tyngden av ditt hem , och är oviktiga för strukturen i ditt hem . För att bygga en icke - bärande vägg , måste du först bygga en träram för väggen av två -för - fyra skivor . Om du vill ge åtkomst mellan de två rummen , måste du även installera en dörrkarm i framing.Things du behöver
Stud finder
kritlinje
Tryckbehandladetvå -för - fyra skivor
Måttband
Cirkelsåg
Skyddsglasögon
Borra
Skruvar
Obehandlade två -för - fyra brädor
Hammer
Nails
assistent
Show Fler Instruktioner
1

Använd en regeldetektor för att hitta reglar i befintliga väggar där du kommer att bygga den nya icke bärande vägg . Du måste bifoga utformningen av den nya väggen på bultarna i en befintlig vägg för att ge ett säkert underlag för den nya muren .
2

Snap en krita linje på golvet där den nya väggen går . Markera platsen för dörren . Addera 3

Cut tryckimpregnerat två -för - fyra skivor för att passa mellan väggarna och markeringarna för dörren . Dessa kommer att vara tröskeln plattor för väggramen .
4

Placera tröskelplåtarnapå plats på golvet , och skruva dem på plats med en skruv var 6 inches .
5

skär en två -för- fyra för att passa längden på den övre delen av väggen , och en för att matcha varje tröskelplåt .
6

Mät och skär väggreglar för inramning . Standard avståndet för dubbar är 16 inches isär , så dela upp längden på tröskelplåtarmed 16 för att avgöra hur många dubbar som du behöver . Bestäm höjden genom att mäta avståndet mellan taket och tröskelplåt och subtrahera tjockleken på två två -för- fyra bräda. De två -för- fyra är faktiskt närmare 1 1/2 inches tjock .
7

Spika reglarna till bottenplattornai väggramen . Bottenplattorna är de två -för- fyra som skars för att matcha de trösklar . Nail dubbarna i varje ände av bottenplattan , med nitar i mellan gavel dubbar placerade högst 16 inches isär .
8

Spika topplattan till toppar av dubbar. Den övre plattan är ett två - av - fyra du skär som är samma längd som den hela väggen.
9

Flytta den monterade ramen på plats på toppen av tröskelplattor med en assistent hjälp. Se till att utformningen är rak , och spika inramning till taket , tröskelplåtarnaoch dubbarna i de korsande väggarna .
10

Mät och kapa två två -för- fyra brädor som matchar höjden av dörren för att vara domkrafts dubbar. Stå på jack dubbar på slutet mot reglarna runt dörrkarmen - kungen dubbar - och spika dem till kungen dubbar
11

Mät avståndet mellan de två kungen dubbar för att bestämma längden på . rubriken. Skär en två -för- fyra för sidhuvudet , placera den ovanpå jack dubbar och spika den till kungen dubbar .
12

Skär en stud kallas krymplingen stud att passa mellan den övre plattan och huvudet av en två - av - fyra ombord. Placera invalid tappen mellan huvudet och topplattan och spika fast den till dem genom att driva spikarna in i en 45 -graders vinkel. Om det finns mer än 16 inches mellan krymplingen stud och kungen dubbar , använder mer än en krympling stud . Addera