Gör det själv texturering av väggar

Wall textur förskönar och lägger intresse för väggar och tak . De val av kommersiella textur föreningar tillgängliga möjliggöra en fullständig anpassning av inredning väggkonstruktion och humör . Finare strukturer uppvisar en mer polerad och elegant utseende , passande för nästan alla program, medan grövre texturer visa upp personliga stil i en djärv och konstnärligt sätt . Design med struktur material kan också dölja kosmetiska väggdefekter. Detta är vad du behöver
Bucket
Milt rengöringsmedel
Vatten
Sponge
Paddla bit
Borra
Gips förening , textur blandning , eller strukturfärg
Mätglaset
Liten hink
Roller , gips konsistens pistol , eller pensel
Latex färg
Visa fler Instruktioner
1 Rengör väggen noggrant för att säkerställa god vidhäftning av textur material .

Tvätta väggarna ordentligt , i områden som planeras för tillämpningen . Använd en mild och icke-slipande rengöringsmedel , t.ex. diskmedel eller flytande tvål , . Skölj och låt området torka helt .
2 Texture lägger visuellt intresse för bostadsutrymmen .

Blanda gips förening med en paddel lite , fäst vid en borr . En grundläggande struktur Blandningen består av lätta gips förening och vatten . Mät sex koppar drywall förening , inne i en liten hink . Tillsätt vatten långsamt , kan som extra drywall förening inte läggas till blandningen , utan att ge fula klumpar . Använd mer vatten för en tunnare konsistens eller mindre vatten för en tjockare konsistens . Addera 3 Applicera textur på väggen .

Applicera textur materialet . Använd en vals för tunnare applikationer och texturerade färger . Applicera tjockare texturer med en gipsvägg textur pistol , för att uppnå en splatter - typ mönster . Använd penslar för att producera virvlar och specifika designmönster .
4 En bra lager färg kommer att skydda den texturerade väggen från skador .

Steg tillbaka och titta på väggen på avstånd . Rätta till eventuella kala eller ojämna områden . Låt strukturerad yta för att torka ordentligt . Rör inte väggen konsistens , tills det har torkat helt och hållet , eftersom den är ömtålig . Noggrant tillämpa en täckfärg av latexfärg för att täta och skydda väggen från skador . Applicera ett andra skikt , om så önskas .