Home & Garden >> Hem Trädgård >> Building & Remodeling >> väggar >> Content

Hur att öppna upp en 16 - Foot Wall

Om du vill skapa en mer öppen plats i ditt hem , är ett alternativ att överväga att öppna ett 16 -fots innervägg . Att öppna en innervägg är ett ganska enkelt projekt , men innan du börjar måste du se till att väggen inte är en bärande vägg . Ta bort en bärande vägg kan orsaka allvarliga strukturella skador på ditt hem , så om du är osäker på om väggen är bärande , anlita en certifierad professionell för att inspektera den . Detta är vad du behöver
Spänningsprovare
Tape
Plast ark
Tarps eller draperier
brytjärnet
Stud Finder Review Sledgehammer
Handskar
Skyddsglasögon < br > Mask
Tigersåg
Hammer
Visa fler Instruktioner
1

Inspektera väggen för att avgöra om det är en bärande vägg . Två saker som tyder på väggen kan vara en bärande vägg är om det sträcker sig genom flera våningar , och om den är vinkelrät mot taket takbjälkar . Hyra en inspektör för att göra den slutliga avgörandet om du fortfarande inte kan säga säkert . Att ta ut en bärande vägg kan orsaka allvarliga strukturella skador på ditt hem och kosta tusentals dollar att reparera .
2

Stäng av el till alla kretsar inuti väggen hemma huvudsakliga elektriska panelen . Testa kretsarna på båda sidor av väggen med en spänningsprovare . Om du får en läsning , återgå till huvudpanelenoch stäng av rätt krets , sedan testa strömbrytare och uttag igen . När du inte längre få en behandling , ta bort uttag och strömbrytare . Addera 3

Ta reda på om en del av ditt hem Rörmokarartiklar kör genom väggen . Ett sätt att göra detta är att rita en karta över ditt hem , och dra den väg där rören går från den plats där de lämnar din källare och köra till olika armatur som är nära platsen för väggen . Beakta fixturer på andra våningen när du gör detta . Om du fortfarande osäker , anlita en rörmokare för att göra bestämningen . Om rören går genom väggen , kommer de att behöva omdirigeras .
4

Spärra av området där du tar bort väggarna för att förhindra att damm sprids i hela hemmet . Stäng innerdörrar nära väggen , band plastfolie över öppna dörrar och nära ventiler som leder till ditt hem värme- , ventilations-och luftkonditioneringssystem . Lay presenningar eller släppa dukar på golvet runt muren för att skydda den och göra den lättare att rengöra .
5

Bänd bort listen från kanterna på väggen med ett spett .
< br > 6

Använd en regeldetektor att hitta reglarna inne i väggen , och markera sin plats .
7

Knock hål i gips mellan reglarna med en slägga . Ta tag i gips med händerna och dra ut från väggen . Använd handskar , skyddsglasögon och en mask när du gör detta .
8

Dra ledningar och elektriska boxar från strömbrytare och uttag ur väggen .
9

Gör en diagonalt snitt genom reglarna några inches från golvet med en fram och återgående såg, med undantag av de dubbar på vardera änden av väggen. Dessa kallas slut dubbar.
10

Dra den övre delen av tapparna av den övre plattan . Den övre plattan är den horisontella styrelsen som löper längs taket . Knock reglarna på bottenplattan med en hammare . Klipp naglarna av med tigersåg .
11

Gör ett diagonalt snitt i varje ände stud med tigersåg . Han måste få bort de nedre avsnitten i slutet tapp ut från väggen och sedan ta bort de övre behållarna .
12

bända topplattan off av taket, och bottenplattan från golvet . Om plattorna sträcker sig igenom till nästa rum , skär genom dem med den fram och återgående såg. Dra ut de resterande naglarna . Addera

från:http://hem.98905.com/building-remodeling/walls/1012031070.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.