Hur man installerar Outdoor Matta på konkreta steg

Du kan lägga utomhus matta över konkreta åtgärder under en helg . Om du någonsin har lagt plastgolv , har du redan en god uppfattning om vad jobbet kommer att se ut . Som med de flesta projekt , måste du förbereda ytan . Om du har arbetat med betong innan , vet du den svåraste delen kommer att vänta vänta på alla små betongreparationer härda innan du kan lägga och trimma carpet.Things Du behöver
Betong mix
Vatten
Trowel eller spackel
Grinder
Skyddsglasögon
inomhus - utomhus matta lim
Avfasat spridare
Brukskniv
Straight
Självhäftande lösningsmedels
Rag

Visa fler Instruktioner
1

Blanda en liten sats av betong enligt tillverkarens anvisningar . Applicera betongen till några hål eller sprickor , med hjälp av en murslev eller spackel. Låt betongen i de reparerade områdena som helt .
2

Sätt på dig ett par skyddsglasögon . Jämna de höga fläckar med en kvarn efter att betongen har härdat , skapar en jämn yta . Addera 3

Sprid inomhus - utomhus mattan lim på trappstegen och gjutna kanter på konkreta åtgärder , med hjälp av en tandad spackel .
4

Rikta in kanten på den rullade mattan med ryggen och en sida av det översta steget . Rulla ut mattan över limmet . Jämna ut mattan med händerna . Arbeta från mitten av steget till kanterna för att ta bort eventuella luftbubblor under mattan .
5

Vik mattan under den gjutna framkant steg . Trim mattan jäms med botten av den formade kanten , med användning av skalpell . Tryck på mattan i limmet på den gjutna kanten på framsidan av steget .
6

Trimma mattan till bredden på stegets slitbanan , vid behov , med hjälp av brukskniv och linjal . Rengör strö lim från stegen med lim lösningsmedel på en trasa .
7

Upprepa mattan installationsprocessen för varje steg . Addera