Hur kitt en innervägg hörn där SHEETROCK möter

Installera sheetrock är inte komplicerat, men det är tidskrävande och kräver en hel del manuellt arbete. För att avsluta den sheetrock , måste du täcka fogarna mellan panelerna och längs hörnen . De invändiga hörn är inte svårare än ytterhörn , men tar lite längre tid att avsluta , eftersom du måste bryta ner processen en little.Things Du behöver
Gips förening
Gips tejp
Tejpning knivar eller murslev
Sandpapper
Visa fler Instruktioner
1

Spread Gips förening över hörnet med en platt - kanter spackel . Koniskt leran ut från hörnet för att tunna ner det till väggytan . Sprids också föreningen över sömmarna i toppen där taket möter hörnet .
2

Applicera Gips tejp över föreningen i hörnet . Tryck på tejpen i hörnet i centrum. Använd spackel vid mitten av bandet och tryck i riktning mot hörnet. Tryck på spackel ut på sidorna av väggen för att platta till bandet i föreningen .
3

Placera tejp på de övre hörnen där sidoväggarna möter taket . Denna tejp ska överlappa tejpen som du redan tillämpas på de flesta av taket /väggen hörnet .
4

Sprid förening över bandet på ena sidan av väggen och längs väggen i toppen där väggen möter taket .
5

Låt föreningen torka i en dag , och sedan tillämpa förening över bandet till den andra sidan av hörnet . Använd även föreningen i taket på ömse sidor om hörnet där väggen möter den. Låt det torka i en dag .
6

Slipa ytan av väggen på båda sidor samt längs taket .
7

Damm väggen av och tillämpa en andra skikt av förening . Sprid det på båda sidor den här gången , och avsmalnar det ut som du drar bort från hörnet . Låt det torka .
8

Sand det sista lagret av förening slät med en fin 280 - slippapper . Addera