Konvertera ett garage Attic till en lägenhet

Konvertera ett garage vinden till en lägenhet skapar både inkomster och mer utrymme för ditt hem . Lägenheten kan antingen vara en in-law svit , ett rum eller en hyra . Se till att vinden området i garaget är intakt och kunna stödja den extra vikten av möbler och vitvaror innan du börjar . VVS och ledningar måste installeras , så anlita en professionell om du inte är skicklig iat dessa jobs.Things du behöver
Lumber
Windows
Köksutrustning
Bath armaturer
Bricka /torktumlare
Måla
Visa fler Instruktioner
1

Bygga en utvändig trappa till lägenheten . En utvändig trappa förbättrar energieffektiviteten eftersom lägenheten inte är öppen till garaget . Det förbättrar också säkerheten genom att förhindra fordons rök kommer in i lägenheten .
2

Ersätt standardfönstermed vindskupor. Takkupor skapa mer användbart utrymme i lägenheten . Addera 3

avsnitt av en del av vinden till ett sovrum , om det finns tillräckligt med utrymme . Sätt en stor garderob under takfoten . Om det inte finns tillräckligt med utrymme för ett separat sovrum , använda rumsavdelare som skjutbara skärmar för att skapa illusionen av en separat sovrumsdel .
4

Designa en Pullman kök som använder utrymme längs ena väggen . Rada upp diskbänken och spisen och installera ett under bänk kylskåp till fri mot rymden . Placera ett bord parallellt med det för att äta middag och lägga mot rymden .
5

Begränsa badrummet till en fåfänga , toalett och dusch för att bevara levande utrymme . Placera badrum med ett fönster för att göra rummet verkar större .
6

Sätt en stapelbar tvättmaskin och torktumlare kombination i en alkov i badrummet eller köket . Använd jalusidörrar att dölja enheten när den inte används.
7

Måla väggarna samma neutral färg hela. Använd samma golv i hela lägenheten . Detta kommer att göra lägenheten verkar större .
8

Överväg att lägga till takfönster för att släppa in mer dagsljus . Addera

Vorherige Seite

No