Hur man planerar ett rum remodeling projektet

Att renovera är att göra en ändring eller tillägg till en ursprunglig struktur så att utseendet , funktionella verktyg och andrahandsvärdet på hela strukturen ökar . Icke-strukturella förändringar faller mer i utsmyckning och renovering. När du planerar ett rum remodeling projektet , anser ; tid , funktion , kostnad och värde , utseende och svårigheter. Vad omfattningen av jobbet egentligen ut? Det bästa stället att börja , om du inte är en expert , är att leva med rummet i flera månader för att bestämma funktionsproblematt rummet presenterar . En bra ombyggnadsarbete kommer att korrigera rumsflödesproblem, förbättra utseendet och öka den totala värde . Legwork du göra i förväg för projektet kommer att vara i direkt relation till hur mycket du spenderar och vad din färdiga ombyggnadsarbete kommer att se ut . Ofta kommer ett ombyggnads ta år att ta igen hela investeringen , men någon omedelbar avkastning över 80 procent av kostnaden anses allmänt som en bra investment.Things Du behöver
1/4-tums rutat papper och en penna
Tracing papper
Straight -edge härskare
Måttband
Färgade pennor
Visa fler Instruktioner
1

innermått i rummet som det för närvarande finns . I centrum av ett ark rutat papper , rita rummet ( med blyerts ) på en skala från ena foten till 1/4 tum på pappret . Markera öppningar dörr genom att lämna den del av rummet raden tom . Mät bredden på dörren och anteckna storleken . Rita i Windows också. När du är klar med din första tunn linje , flytta din penna utanför den första raden och dra gränsen igen så att de två linjerna representerar tjockleken på väggarna . Den färdiga tjockleken på din penna raden bör vara drygt 1 /16 tum tjock ( de flesta väggar är fyra inches tjock ) . Dra några garderober i rummet på rummet ritningen , att följa samma steg . Plotta den exakta platsen för alla rum bredvid din remodeling rum om du planerar något arbete på detta område , som att lägga till en dörr eller öppna en vägg .
2

Mät och lägg skåp och fixturer som toaletter och badkar . Med hjälp av en tunn röd penna , markera platsen för eluttag till alla drabbade rum . Med hjälp av en blå penna , markera platsen för alla VVS- eller gasledningar som du känner till . Med hjälp av en grön penna , markera Kanaler som ventiler , och om de är i golvet eller taket . Detta avslutade ritning bör ge dig en bra överblick över din befintliga utrymme . Addera 3

Gör flera kopior av denna ritning . Med hjälp av en kopia , placera kalkerpapper över din ritning och rita den nya ombyggda utrymme som du föreställa det . Detta gör att du kan se exakt hur ditt nya utrymme att relatera till din gamla plats . Gör flera kopior av din nya ritningen . Gå till servicedisken i din lokala järn /timmer affär --- kontorister kan oftast hjälpa dig att skapa en materiallistaoch uppskattade materialkostnadsposter( gratis ) . Gör en detaljerad lista över önskade ytskikt för den ombyggda utrymme , liksom.
4

Gå till din Stadsbyggnadskontoret och visa byggnadens planerare dina ritningar och listor, inte bara för ett expertutlåtande om vad du vill göra . Din byggavdelning ger dig avgift och tillåta informationen , samt återkoppling om omfattningen av din ombyggnadsarbete. Detta är en bra scen att se över din plan om du upptäcker ett problem som du inte hade tänkt på .
Hoppa inte över staden , tillstånd och avgifter , experterna på mybuildingpermit.com konstatera att det är lagen och arbete utan tillstånd är föremål för kostsamma åtgärder eller arbeta bort . Ignorera inte din husägaren förening eller bygga koder /krav . Historiska hem har ofta ytterligare begränsningar och hem värden går ner om en remodeling projektet är inte i linje med grannskapet , stilen i hemmet och modern estetik .
5

Bestäm de verkliga kostnaderna för ombyggnadsarbete för alla delar av ombyggnadsarbete som du tänker anlita en entreprenör för att slutföra . Be dina vänner , familj och grannar för rekommendationer av bra entreprenörer och välj minst tre för att bjuda på allt arbete du planerar att betala för . Endast behandla entreprenörer som är licensierade ( fråga efter deras antal ) . Intervju dina entreprenörer och ge dem en uppsättning av dina planer samt kopior på dina listor , om det är en del av omfattningen av deras arbete .
6

Lägg 10 procent eller mer till entreprenörernas projicerade kostnader och uppskattning av tid för att slutföra projektet. Rådgör med en bra fastighetsmäklare är bekant med din stadsdel och få henne att ge dig feedback på det relativa värdet av din förväntade ombyggnadsarbete. Detta bör ge dig en bra arbets uppfattning om omfattningen av din remodeling projektet . Addera