Hur Omforma ditt Mobile Home att se ut som ett hus

På grund av det sätt som husbilar är konstruerade , det finns ofta avslöjande skillnader mellan en mobil och traditionell hem . Genom ombyggnad dessa skillnader , kan du skapa ett utrymme som ser ut och känns precis som hemma som du alltid velat ha . Eftersom husbilar erbjuder inte så mycket utrymme för att flytta väggar och byta konstruktion , fokusera ombyggnad på de kosmetiska funktioner som gör den största effekten . Kök och badrum

Köket och badrum områden erbjuder en utmärkt utgångspunkt för att ändra utseendet på din husbil . Enkla kosmetiska uppdateringar som att ändra hårdvaran , kranar och belysning kan göra underverk . Men mer detaljerade uppdateringar som att ta bort gamla bänkskivor och installation av granitliknandematerial gör verkligen en skillnad . Också överväga att byta skåpluckor för mer traditionella dörrar , eller överväger målning skåp för att ge dem en ansiktslyftning .
Interiors
p Det är ofta de små detaljerna som gör hela skillnaden i en husbil . Om ditt tak tillåter det , lägga infälld belysning , som ger en illusion av en mer traditionell tak . Måla väggarna för att neutralisera utseendet på någon vinyl eller paneler . Använd gardiner för fönster och mattor på golven för att mjuka upp utseendet på rummet . Men var inte rädd för att ta itu med några av de större ombyggnad möjligheter som att byta golvet med en trä eller laminat som flyter genom alla rum . Lägg TRÄPANEL eller golvlister till väggar och gjutning till tak hörn . Ta bort allt som skriker " mobila hem " om det är möjligt , till exempel vikdörrar . Ersätt dessa med vikdörrar eller gardiner .
Landscaping

Det finns flera saker som du kan göra för att göra en husbil ser mer ut som ett traditionellt hus från utsidan. Förmodligen den största effekten är i landskapsarkitektur . Genom att plantera några buskar runt omkretsen av hemmet och skapa en trädgård framför en eller båda sidor av dörren , skapar du en illusion av ett standardhus . Plantera ett träd eller två och lägga ner lite gräsmatta att lägga ännu mer av en känsla av hem . Om du har möjlighet att skapa en gångväg över din gräsmatta eller trädgård med hjälp av cement eller språngbrädor och ha det leda från ytterdörren till trottoaren eller parkeringsplats .
Exteriör

Beyond landskap, finns det flera andra remodeling alternativ för att skapa utseendet . Måla utsidan av hemmet i en neutral färg , t.ex. grädde , grå , vit eller beige , eller överväga att byta ut slitna vinyl med en träkomposit . Bifoga trimma runt fönstren , om sådan saknas , och måla trim vitt . Lägg jalusier på utsidan av fönstren och måla dem i en glad nyans som ljus blå , röd eller gul . Lägg socklar till basen i hemmet om det finns ingen. För en riktigt stor effekt , lägga ett sadeltak med gavlar som sträcker sig utanför den strukturen för att skapa en uteplats . Addera