House Plan Omvandlings Idéer

Ändra ditt hus planer och renovera kan hjälpa ditt hus att sälja , om du bestämmer dig för att skiljas från din egendom . Avkastningen på konverteringar är bra , med de flesta projekt som ger tillbaka 70 procent eller mer , enligt CNN Money webbplats . Även om du inte vill sälja din bostad , kan konverteringar göra dig mer bekväm och ge ditt hem det utrymme och känner att du vill ha . Källare

Eftersom källare är naturligt sval , de fungerar bra för motion rum . Lay kakel så att rummet har en mer snyggare utseende än den skulle med vanlig cement . Om källaren har separata rum , öppna utrymmet upp genom att ta bort en del av dessa väggar om möjligt - du , naturligtvis , måste lämna några balkar som rör stöd . Installera några speglar längs åtminstoneena sidan av källaren så att du kan övervaka din träning formulär . Källare inkluderar oftast rör och hus varmvattenberedare och tvätt hook-ups , så överväga att installera en tvätt handfat eller en dusch . Avsluta väggar och tak under denna process så att du inte ser rören som ofta är utsatt i källare . Överväg att göra plats för en TV eller stereo , så att du kan titta på workout videos eller lyssna på din favorit träning musik . Du kommer förmodligen att behöva installera någon form av avfuktningssystem , liksom, så att din utrustning håller sig som ny och så att du inte utvecklar mögelproblem .
Garage

Om du inte använder ditt garage , överväga att omvandla den till ett litet allrum . Isolera väggarna och anslut garaget till värme-och kylsystem . Om ditt garage är tillräckligt stort - det vill säga om det passar två eller flera bilar - du kanske vill separera delar av rummet med några nya väggar eller skärmar . Att placera en falsk vägg om en gård i från porten gör att du kan konvertera garaget till sitt ursprungliga tillstånd om du bestämmer dig för att sälja fastigheten , eftersom du inte behöver ta bort garageporten . Beroende på dina lokala byggnormer , du förmodligen kommer att behöva installera några fönster , liksom. Lägg ner mattan och ta in din rekreation objekt, till exempel ett biljardbord .