Hur Gör Laminat Skåp

Laminat skåp ser trevligt när nya , men tenderar att peal i kanterna med tiden eftersom de utsätts för fukt . För att ge dessa nedgångna skåp ett nytt utseende , kan du måla över dem med hjälp av speciella primers som kan binda till slick laminatets yta . När primas , är valet av färg upp till dig , men en akryl -eller emaljarbetebäst om du vill att det ska hålla upp för en lång time.Things du behöver
Soap
Vatten
Rags
Borra
Sandpapper
Acrylic Primer
Paint
penslar
Klarlack
Målare tejp
Drop duk
Visa fler Instruktioner
1

Rengör skåpen av rester som fett eller fastnat på mat . Använda trasor och tvålvatten . Torka dem helt när du är klar .
2

Ta hårdvaran håller dörrarna på plats med hjälp av en borr . Lossa skruvarna för att ta dörrarna ner . Du kommer att måla dörrarna separerar på en plan yta så att de har mindre chans att dropplinjer. Addera 3

Sand laminatytan på skåp och dörrar . Laminat är ett glatt yta och måste ruggas upp så att primern kommer att hålla oss till det bättre .
4

Tejp runt kanterna på skåp med målare tejp för att hålla väggarna rena . Täck disken med en trasa .
5

Måla på grundfärgen med en pensel och låt det torka . Använd långa även stroke och se till att du hamnar i varje skreva . När det är torrt , lägger ett andra lager om det behövs . Generellt om du fortfarande kan se färgen på laminatet genom primern , då är det bäst att använda en annan jacka .
6

Borsta på din färg val när grundfärgen torkat . Använd en lackfärg som skydd mot slitage. Låt ytan torka och sedan sand det lätt . Lägg till ett andra skikt och låt den torka också.
P Om du vill färga skåpen istället för att måla dem , borsta på en fläck över laminatet och låt det sitta enligt anvisningarna på burken , innan du torkar bort det . Du kan skapa en ljus eller mörk - färgade look på ljusa laminat . En mörk - färgade utseende kan skapas med en mörkare fläck , eller med upprepade tillämpningar av en ljusare fläck . Den mörkare laminat , det finns inget bra sätt att göra dem lättare eftersom slipning kommer att förstöra ytan . Så för mörk laminat som du kommer att behöva använda mörk fläck eller bara måla dem .
7

Måla på två lager klarlack för att ge det en hård slitstark yta . Sand mellan lagren så att de bättre vidhäftning . Den bästa klarlack att använda är en avsedd för golv , eftersom det kommer att vara extra slitstark . Tillämpa detta på antingen färg eller bets .
8

tillbaka dörrarna när allt är helt torrt . Addera