Hur du ändrar panelerna på Köksskåp

Del av att uppdatera ett kök förändras skåpen - installation av nya , renovera befintliga skåp , eller helt enkelt byta ut skåp dörrpaneler . De två första alternativen är de mest arbetsintensiva , med den första också vara den dyraste . Den minst arbetskrävande är det sista alternativet . Byta ut panelerna är enkelt och kräver bara två verktyg . När du har köpt dörrarna du mest lik , hänger dem är en snap.Things Du behöver
skruvmejsel
Plastpåse
Borra
Bit
Visa fler Instruktioner

1

Öppna den gamla köksluckor , utsätta gångjärnen . På vissa luckor kommer gångjärnen vara på utsidan .
2

Håll dörren med ena handen under den, och lossa de skruvar som håller fast gångjärnen med en skruvmejsel .

3

Ställ den gamla kökslucka åt sidan och placera gångjärnen och skruvar i en plastpåse . Upprepa steg 1 till 3 för de återstående skåp dörrpanelerna .
4

Håll de nya köksdörrpanelerfram till skåpet och rikta in hålen i gångjärnen med hålen i sidorna av skåpen . Om gångjärnshåleninte matchar de befintliga hålen i skåpet , hämta en borr och borr .
5

Håll den nya skåpdörren panel fram till skåpet och flip gångjärnen öppna så de vilar mot insidan av skåpet. Placera borret i hålet och tryck ner borr utlösande faktorn för ett par sekunder för att markera positionen för varje hål .
6

Ställ skåpdörrenåt sidan och borra hålen . Upprepa processen vid behov av märkning gångjärnshålenoch borra nya hål . Håll sedan varje dörrpanel fram till skåpen , rikta in gångjärnen med hålen , och skruva fast gångjärnen till skåp med en skruvmejsel . Addera