Hur man Gör en Bänkskiva Kakel

Installera bänkskivan kakel kräver att du placerar varje platta på exakt rätt position , med brickor på rätt avstånd , och var och en nivå med brickor runt det . Om du har en bricka ur position , kan det kasta bort hela utseendet på bänkskivan . När detta händer är det enda rätta att göra om kakel placering . För att detta ska ske , måste du dra kakel från sin plats , förbereda bänkskiva för sin återkomst och sedan montera kakel på rätt sätt . Det är en hel del arbete för en enda platta , men resultaten kommer att vara ett genomgående kaklad bänkskiva med ingenting på sin plats att fördärva sina appearance.Things du behöver
Maskeringstejp
Roterande verktyg
Carbide injekteringsbruk blad
Brukskniv
Kitt kniv
Sandpapper
thinset murbruk
Tandstorlek
Kakel
Grout
Sponge
luddfri trasa
Drevning
kakel och injekteringsbruk sealer
Visa fler Instruktioner
1

Täck plattorna som omger den som du behöver för att göra om med maskeringstejp för att undvika repor dem i processen .
2

Ta injekteringsbruk från lederna runt plattan med hjälp av ett roterande verktyg . Placera en hård injekteringsbruk klinga på verktyget sedan köra bladet upp och ner bruket linjen , klippa ut injekteringsbruk tills du når bänkskivan kärnan under kakelytan. Om det gemensamma på en eller flera sidor av kakel är fyllda med täta istället för injekteringsbruk , klipp av täta i 3 - tums remsor med en mattkniv och sedan klä ut ur fogarna med kanten av en spackel .

3

Ta en brytjärnet och skjut den genom en av de rensas fogarna kring kakel och under kakel . Applicera tryck till botten av plattan så att det hoppar ut ur sin plats i bänkskivan .
4

Skär limmet kvar i bänkskivan hålet gratis med roterande verktyg och hårdmetall injekteringsbruk blad . Borsta ut limmet med en nylonborste. Sand baksidan av kakel med grovt sandpapper för att avlägsna varje spår av bindemedlet från dess yta. Torka med en trasa .
5

Smör baksidan av kakel med thinset murbruk , med hjälp av en tandspackel . Placera plattan i den rensas hålet , se till att du placerar kakel och hållet med de omgivande brickor . Placera ett vattenpass över kakel och intilliggande brickor för att göra vissa kakel är nivån . Lägg mer murbruk för att höja nivån på kakel , eller ta bort vissa murbruk för att sänka kakel nivån . Vänta 4 timmar för murbruket torka .
6

Använd en injekteringsbruk float för att placera fogmassa i fogarna kring kakel . Placera täta istället för fogmassa i leder som ligger i anslutning till fuktrikaytor . Ta bort alla injekteringsbruk från kakel inom 15 minuter med en fuktig svamp för att förhindra dess torkning på plats , torka sedan med en ren trasa 2 timmar senare för att få resten av injekteringsbruk rester .
7

Låt injekteringsbruk torka i cirka 10 dagar sedan borsta bruket med kakel och injekteringsbruk sealer för att lägga till lite fläck - resistent tätskikt till bruket . Vänta två dagar innan du använder kakel igen . Addera