Hur man Faux Paint ett skåp

Faux måla ett skåp kan du anpassa färgen och utseendet på ditt skåp utan att ersätta den med dyra sten eller en antik . Det enklaste sättet att faux avsluta ett skåp är med en anpassad - blandas glasyr . Du kan justera glasyr till vad slut du vill ha , och sedan täcka den med en klar topplack för att skydda skåpet från skador och wear.Things vatten du behöver
skruvmejsel
Tvålvatten
Towel
Sponge
fuktig trasa
220 - slippapper
Tack tyg
interiör halvblank latexfärg , 2 färger
pensel eller roller
Liten skål
Clear interiör oljebaserad lasyr
Sea svamp , trasa eller skum pensel
ren trasa
Vattenburen sealer
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort skåpet från gångjärnen , med hjälp av en skruvmejsel . Ta bort handtaget och hårdvara .
2

Tvätta skåpets ytor med varmt tvålvatten . Skölj höljet med en fuktig trasa och torka den med en handduk . Låt skåpet luft - torka resten av vägen . Addera 3

Slipa ytan av skåpet med 220 - slippapper för att ta bort en befintlig yta . Torka upp dammet med en putstrasa .
4

Måla ytan på skåpet med ett inre halvblank latexfärg . Använd en skumrulleeller en pensel , och applicera färgen i ett tunt , jämnt lager . Låt färgen torka i 24 timmar .
5

Blanda din egen glasyr i en liten skål genom att kombinera interiör latexfärg i ditt val av färg med inre oljebaserat klar glasyr . Justera förhållanden av glasyr att måla en mörkare eller ljusare nyans .
6

Applicera glasyr med en svamp , trasa eller skum pensel . Varje verktyg ger dig en annan finish. Den svamp och trasa blir mer flammigt om du badda måla på , medan de slag av pensel utseende kommer att se mer antiqued .
7

Torka av överskottet glasyr utanför skåpet , om du går för en vittrade eller antiqued look . Låt glasyren torka enligt förpackningens anvisningar , applicera sedan ett tunt lager av en vattenbaserad sealer . Låt sealer torka .
8

Byt hårdvara på skåpen . Häng skåpen i deras ställe . Addera