Hur man bygger Gable vindskupor

A gavel dormer lyfter ur det normala taklinjen och sitter vinkelrätt mot det befintliga taket. Den Dormers triangel form skapar ett sluttande tak inne i rummet . Takkupor öka boyta på övervåningen i ett hus . Här är den process som krävs för att bygga upp gavelvindskupor. Instruktioner
Preconstruction
1

Välj gavel takkupor om du har en Konst och hantverk , federala , Colonial Revival , georgiska Revival , Queen Anne , nygotik , Tudor Revival eller Stick stil hem .
Billiga 2

Bestäm om du har tillräckligt med hem konstruktion kunskap och erfarenhet för att hantera projektet . För att bygga gavel takkupor du kommer att ändra taklinjen som hanterar regnvatten flöde , och detta område måste vara stark och rätt placerade för att hantera vikten av is och snö . Addera 3

Rådgör med en byggnadsingenjör för att säkerställa byggandet av takkupor kommer inte att äventyra hemmets bärande punkter .
Byggprocessen
4

Bestäm positionen för takkupor och arbeta inuti innan skärning av hål i taket . Rulla dubbla eller tredubbla tak takbjälkar mellan åsen och yttervägg spola på insidan kanterna på vindskupan öppningen ( se Resurser nedan ) .
5

Såg och beger befintliga gemensamma takbjälkar med hjälp av en tigersåg , sedan rama in dormer väggarna . Förbered öppningen för fönstret .
6

Klipp takbjälkar och förbereda takbjälkar när du bygger gavel vindskupor .
7

Skala av takmaterial . Sätt dalen ramen ovanpå huvud taket höljet under bältros .
8

Sätt i fönstret . Applicera plåt till tak och främre yttervägg Dormer.
9

Installera takmaterial .
10

Applicera sidospår som du väljer .

Addera