Installera Isolering Batting

Installera isolering i väggarna är en av de mest ekonomiska sätten att skära ner på din uppvärmning och kylning kostnader . Det är enkelt att tillämpa , lätt tillgängliga och omedelbart effektiva. Välj isolering med ett R - värde är lämpligt för dina behov . Ju tätare det är desto högre gradering och de mer isolerande egenskaper den har. Detta är vad du behöver
Isolering filt
häftpistol
Måttband
Brukskniv
Visa fler Instruktioner
1

Mät längden på väggen avståndet mellan reglarna . Detta är den längd vadd. Rulla ut tillräckligt med filt och klippa papper och glasfiber med en vass mattkniv .
2

Stuff vadden på plats med papperssidanut och låta papperskantenför att lägga över reglarna på båda sidor .

3

häfta vadden på plats var sex inches med en häftpistol , vara noga med att inte platta till isoleringen . Den fluffigare det är , desto bättre isolerande egenskaper den har. Var också noga med häftklamrar ligga platt mot tappen så att de inte är i vägen för väggskivor som ska installeras senare .
4

Vrid isoleringen i sidled för att fylla i områden som är bredare än standard 16 -tums tappens bredd. Skär det en tum längre än öppningen och häfta fast den.
5

Skär ut områden i batting för ledningar , VVS , och andra hinder att vara noga med att lämna papperet i ett stycke om möjligt . I områden med hög luftfuktighet , placera en ångspärr av poly -lakan över isoleringen , särskilt på taken i vindar . Addera