Home & Garden >> Hem Trädgård >> Building & Remodeling >> Hem Tillägg >> Content

Om skärmad verandor

Den Farstukvist är en av de lyckligaste begrepp i homebuilding . Den är avsedd för njutning och skönhet. Dess syfte är att fånga svala vindar och fågelsång på en varm dag , att skydda dig från varma sol, regn och skadedjur , för att ge dig en bild av trädgården och vilda djur , samt att skapa en oas för en privat tillflyktsort eller familj get- tillsammans. Det kan vara den bästa platsen för alla att måla , läsa , skriva eller sy . Fördelar

Det finns många fördelar med att ha en skärmad veranda i en bugg - fyllt bakgård . Förutom att vara sjukdomsfria , har du en helt ny plats för att äta , underhållande och avkopplande. Det kommer att bli svalare på verandan än det är utanför verandan , och du kommer inte att behöva gräma sig alltför mycket om spill och hushållning . Om du inte matta , kan du rensa upp med en hink vatten och sopa av en kvast . Vad ett bra sätt att skicka barnen utanför och ändå ha dem confiined . Om du inte har en skärmad veranda , kan du bygga en på en budget . Bevakat design böcker finns i överflöd .
Storlek

först överväga storleken på Bevakat , om du lägger till en . Hur många familjemedlemmar och gäster förväntar du kommer att hänga här ? Kommer att bord och stolar passar , och ändå lämna utrymme för att öppna dörren till gården ? Var kommer det stora, bekväma stol gå ? Kommer du att ha mer eller mindre möbler eller människor än du gör i din familj rummet ? Kom ihåg , du vill att folk ska kunna gå runt fritt . Om du vet vilka möbler du kommer att använda , ställa ut den på gården , bekvämt avstånd , och sedan skapa "väggar" med snöre . Åtgärd för att se hur stor din sträng hus är . För att ge plats åtta personer bekvämt , behöver din veranda förmodligen att vara så stor som 15 meter i kvadrat .

Överväganden

Mest skärmad verandor är tillägg , och vissa av dem verkligen ser det . Om den yttre utformningen av verandan inte matchar färg , material och stil i ditt hem , kommer det att ha det fruktade eftertanke look . Så se till att kopiera taklutning och exteriör trim detaljer i huset . Överhänget ska matcha vad du har nu , eller vara i skala . För en äldre hem , kanske du vill bygga en trä - inramade veranda , men tänk på att det är högre underhåll än aluminium eller vinyl .
Annan faktor är temperaturen . Det blir dagar utan bris och heta solen. Du behöver luftrörelser för att göra din Bevakat bekväm . Det är mycket lättare att planera för en kraftfull takfläkt nu än sätta en i senare . Om det är av hög kvalitet kommer du inte ens höra den igång .
Effekter

Det kan finnas sekundära effekter på hur din Bevakat byggs . För en sak , kommer det att blockera en del av det naturliga ljuset som nu strömmar in i rummet bakom verandan , vilket gör det mörkare än det är nu . För att undvika för mycket mörker , lägga takfönster på verandan och kanske lägga till mer belysning inuti .
Blockera inte syn på din bakgård . Håll väggarna tillräckligt hög så att taket inte hänga över och skymmer utsikten över det vackra trädet . Stöd balkar och ramar runt screening kan blockera vyn också, så tillåter det .
Förebyggande /Lösning

Förhindra elektriska problem genom att planera för tillräckligt med eluttag . Du kanske vill ha lampor, en stereo eller en tv på verandan , och du bör undvika förlängningssladdar . På grund av möjligheten av fukt , de är farliga. Eller vid närmare eftertanke , lämna TV inuti . Verandan ska vara en tillflyktsort .
För att undvika problem med golv , se till att den är väderbeständig . Den får inte utsättas för mycket solljus på grund av taket , men golvet blir våt från nederbörd . Dessutom kan små buggar komma upp genom sprickor i golv. För att undvika att förlänga screening hela vägen till marken . Lyckligtvis finns det nya golvmaterial i en mängd olika stilar som erbjuder bättre väderbeständighet än någonsin .
Tidsplan

Det kommer att ta en del planering innan du kan börja din veranda . Du behöver bygglov och korrekt zonindelning avslut . En expert säger att bygga den genomsnittliga Bevakat tar cirka 160 man /kvinna timmars tid . Naturligtvis finns det många byggföretagsom kommer att få jobbet gjort mycket snabbare - vanligtvis inom en månad - men du kommer att betala mycket mer för att Addera
.
från:http://hem.98905.com/building-remodeling/home-additions/1012122611.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.