Home & Garden >> Hem Trädgård >> Building & Remodeling >> Hem Tillägg >> Content

Lägga till en carport till en befintlig Wall

Lägga till en carport till sidan av din befintliga hus är ett jobb som en början gör-det - självare kan göra . En carport kommer att skydda din bil från hårt väder , ger en skuggning plats för en utomhus lunch och kan även öka värdet på dina home.Things du behöver
Tre 4 - tums fyrkant inlägg
stål fästen < br > Tre 4 - by - 4 tryckimpregnerade stolpar, 8 meter lång
Tjugo , 2 - by - 6 skivor 10 meter lång
Forty , StålregelHängare
Six , 2 - by - 4 skivor , 10 meter lång
tio ark halv tjocka plywoodskivor 4 fot med 8 fots
Staples
galvaniserade spikar , 8 öre och 16 öre
Tre stål sadel fästen för att fästa balken till inlägg
Six 80 - kilos säckar med färdigblandad betong
Visa fler Instruktioner och förberedelser webbplats
1

Bestäm var din carport mot ett befintligt hus eller garage vägg som passar bäst
Layout dina behov av bekvämlighet och funktionalitet .
2

Mät och märk tre platser för grundfundament10 meter bort från den befintliga väggen . Hela strukturen i denna design kommer att bli 10 meter med 20 meter lång . Addera 3

Mät och markera platsen för huvudboken styrelse som kommer att monteras på den befintliga väggen . En huvudbok styrelse är helt enkelt en 2 - av-6 styrelse som ska skruvas fast i den befintliga väggen med 3 1/2-tums fördröjning bultar och kommer att ha balkskor fäst vid den.
Foundation < br >
4

gräva tre hål minst 36 inches djupt med 12 inches i diameter på förutbestämda platser för fundament fundament .
5

Fyll varje hål med våt betong blanda alla vägen till toppen av hålet.
6

Placera tre stålstolpe monteringsfästen i den våta betongen innan det torkar. Detta gör att du kan manipulera position och höjd för varje inlägg monteringsfäste . Använd ett linjenivåoch nylonlina till att alla fästen är exakt 10 meter från den befintliga väggen och är på samma nivå .
7

Låt betongen torka över natten innan byggandet .

Framing
8

Lägg till ett 8 - fots 4 - gånger-4 inlägg på varje fot genom att spika dem i stålfästen. Använd ett par långa 2 - by - 4 skivor för att hålla varje inlägg på plats i lodrätt läge .
9

Bygg en horisontell stödbalklängst upp i alla de tre tjänster genom spikning och limning två 2 - av - 6 skivor tillsammans med ett trimmat bit 1/2-inch-thick plywood mellan dem . Tjockleken på de två brädor och plywood kommer att motsvara 31/2 inches att matcha tjänster ( faktisk mätning av en 4 - gånger-4 ) .
10

Montera horisontella balken ovanpå stolparna och säkert fästa varje stolpe med en stålmonteringsbygelsom kallas en sadel.
11

Fäst en enda skikt 2 -by- 6 ombord till den befintliga vägg, som motsvarar längden av den horisontella balken tidigare byggd . Använd 3 - tum med 3 /8 " diameter fördröjning bultar och konstruktion lim för att fästa huvudboken styrelsen att den befintliga väggen . Använd en regeldetektor för att lokalisera de vertikala reglar på den befintliga väggen . Borra hål genom huvudboken ombord på varje plats där det finns en vertikal tapp . Detta är vanligtvis att vara var 16 eller 24 inches . Detta steg är mycket viktigt.
12

Mät upp och markera ställen på den horisontella balken och liggaren kortet för att montera reglar galgar var 16 inches på centrum för hela längden av varje.
13

Mät avståndet från balkskor på den befintliga väggen ut till balkskor på den horisontella balken .
14

Mät och kapa nog 2 - by - 6 skivor för att fylla varje plats av balkskor . Det bör finnas en liten taklutning så ändarna av var och en av de tak takstolarna ska klippas på matchande vinkel för att passa ordentligt i regel hängare .
15

spika tak bjälke 2 - av-6 kortet på plats med användning av tillverkarens rekommenderade naglar.

Roofing
16

Nagel 1/2-tums plywoodskivor till toppen av taksparrarna . Trimma 4 - fot - by- 8 -fots skivor av plywood för att passa hela takytan men se till att lämna en 1 - tums längd av plywood som sticker ut förbi kanten på slut takbjälkar och den horisontella balken .
< br > 17

Staple £ 30 kände papper till toppen av plywood rood ytan med 3/8-tums klammer genom att starta vid kanten av taket och arbeta dig tillbaka till den befintliga väggen genom att överlappande rader ungefär två inches . Nail aluminim regndroppkanti ytterkanten av taket för att hålla ner alla kanter filt papper .
18

Applicera takmaterial som du väljer under filt papper för att matcha den befintliga hus eller garage taket .
19

Applicera ett lager grundfärg och måla till hela strukturen för att matcha färgen på huset . Addera

från:http://hem.98905.com/building-remodeling/home-additions/1012122456.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.