Steg för en inomhus uteplats

En inomhus uteplats ger dig möjlighet att ta in naturlig luft och solsken utan att vara orolig för dåligt väder eller irriterande myggor . De grundläggande stegen för en inomhus uteplats kan variera beroende på vilken typ av struktur du väljer kommer bäst passar dina behov . Tanken är att skapa ett utrymme som är en förlängning av ditt hem . Överväganden

Lär dig reglerna för att bygga en inomhus uteplats från din lokala byggnormer avdelning . Köp planer eller har egna planer som utarbetats för projektet . Du kommer förmodligen behöva lämna in ritningar till byggavdelning för att få rätt tillstånd innan du kan börja din inomhus uteplats projekt .

Tänk saker som solens position under loppet av en dag och uteplatsen är tillgång till rum som t.ex. i köket eller vardagsrummet . Fundera också på om du vill kunna komma åt uteplatsen från utsidan .
Foundation

När du bestämmer dig för positionering , rada upp uteplatsen med huset . Lägg ut altan dimensioner genom att sticka pålar i marken . Sätt spikar i mitten av varje spel, och kör snöre runt perimetern . Du kommer att behöva gräva ut området och fylla den med grus . Kontrollera din byggnad för den rätt djup för grund fundament , som vanligtvis är 36 till 48 inches . Stiftelsen ser till att uteplatsen strukturen inte sedimenterar , halka och glida ut ur sitt ursprungliga läge .
P Om marken inte är jämn , konstruera en traditionell grund, vilket innebär att bygga separata fundament och bygga en grundmur från hällde betong eller betongblock .

Walls

traditionella mönster , är trä ett populärt val . Konstruera knähöga väggarna, som är allt från 24 till 36 inches hög . Bygg upp väggarna med 2 - av-6 - tums träreglar , vilket ger dig 5 1/2 inches av hålrum för väggisolering. Installera andra elektriska kommunikationsledningar innan du avslutar väggen med gips .

Installera högpresterande isolering för att få maximal R - värde , vilket är isoleringen nivå av motstånd till att låta värmen passera genom materialet . Applicera OSB eller plywood för det yttre höljet . Montera hus wrap som en luftbarriär, och isolera den yttre väggen med styva skum ombord isolering . Täck väggarna med sidospår eller annat material .
Windows

köpa högkvalitativa fönster som erbjuder överlägsen isoleringsvärde för året - runt-bruk . Om du vill ha ett traditionellt utseende , är trä ett bra val , även om det kommer att kräva att du ska göra periodiskt underhåll . Vinyl fönster erbjuder det bästa värdet jämfört med de mer dyra aluminium och trä fönster . Vinyl fönster är energieffektiva , finns i olika färger , kan målas och är i princip underhållsfria . Om du bor i ett kallare klimat , trippel - rutan glas och argon - fyllda fönster ger den bästa isoleringen .
Golv

betongplatta golv ger dig möjlighet att välja från en mängd olika beläggningar för din uteplats golv , inklusive sten , kakel , vinyl och matta .
Roof

för ett fast tak , ramar in struktur med hjälp av prefabricerade tak takstolar placeras 24 inches på mitten ( OC ) . OC är avståndet från centrum av en styrelse till mitten av nästa komponent . Installera plywood för att täcka tak , och avsluta med bältros eller ett material för att matcha taktäckningen på huset . Installera takfönster för att ge extra solljus och ventilation . Addera